اگر مربی آرژانتين اينطور در مورد تيم ملی جمهوری اسلامی ايران متواضعّانه سخن ميگويد، و يا اينکه در مورد سوال خبرنگار که پرسيده شد که جام را خواهيد بُرد؟ ايشان از دادن جواب سريع خوداری فرمود،چون نميدانی لطفأ بدان فقط به فقط بخاطره عملکرد ضعيف تيمش در مقابل تيم بُوسنی بود و بس.
چه مربی با شخصیت پخته و بزرگواریست. حتی یک کلمه در مورد ضعف های ایران در مقابله با آرژانتین بر زبان نیاورده است. رفتار این مربی باید یک کلاس آموزشی برای مربیانی که برای خود لقب گذاشته اند و به جر مبلغ قرارداد و تحقیر این و آن چیزی نیاموخته اند باشد.
باسمه تعالی
اینکه آدم عاقل باید در هر شرایطی و به خصوص در برابر تیم ملی ایران محترمانه صحبت کنه یک اصل مهمه ...
ولی تو صحبتهای این سر مربی آدم به وضوح عدم اطمینان و ترس از اتفاقات پیش بینی نشده را کاملا احساس می کنه !
به امید موفقیت تیم ملی کشورمون در مقابل تمامی حریفهای جام جهانی...
خدایی مربی خوبی داریم خدا کنه گزارشگدا، مردم و کارشناسامون یکم منصف باشند.اگه ایران بازی خودش رو بکنه شاید ببره.اینقدر نزنیم توسر تیم خودمون.توقع مردم و حس بدیکه کارشناسهای محترم و گزارشگدهامون میدن که مردم هم همینطورن استرس بیجا وارد میکنن.ارژانتین میره تو دورهای بعد ببینید از تیمهای دیگه چندتا میخوره.ایرانی باورتو قوی کن.