عراق با حمله به ایران مارا بیچاره کرد وهنوز در مشکلات آن غوطه وریم اکنون مارا به همراه خود به قعر چاه می برد هوشیار باشیم
ناشناس
|
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
15
77
پاسخ
چرا عربستان به صرف درخواست حکومت بحرین که با عدم مشروعیت مردمی مواجه است مجاز به حضور در بحرین و سرکوب مردم بی سلاح رو داشته باشه اما ایران نتواند برای حفظ منافع خودش و با درخواست حکومت قانونی و منتخب مردم به جنگ تروریست های تکفیری برود؟
آریا
|
|
۰۸:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
18
109
پاسخ
با سلام
آنهایی که تاکنون بر علیه سپاه و نیروهای ویژه برون مرزی آن مطلب می نوشتند متوجه خواهند شد حضور شان را باید غنیمت شمرد. احساس اینکه نیروهای وحشی نظیر داعش حتی به ایران نزدیک نیز شوند با وجود نیروهایی نظیر سپاه قدس به امنیت تبدیل خواهد شد. بیائیم با جوانان خودمان و نیروهای تمامیت کشور که همیشه باعث امنیت این کشور و حتی ثبات منطقه خواهند بود مهربان تر باشیم. چه نیروهای حاضر در نبرد دیپلماتیک هسته ای و چه نیروهای غیور سپاه. ایران پاینده باد.
امین
|
|
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
9
76
پاسخ
به هر حال اگه ایران کمک هم بکنه جای دوری نمیره. چرا که اگه این وحشی ها تو عراق موفق بشن فردا پس فردا مهمان ناخونده واسه ایران هستن.پس بهتره که هنوز فکر ایران به سر این متوهم ها نزده با خاک یکسان بشن.
ناشناس
|
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
19
103
پاسخ
لبیک یا رسول الله(ص)...
لبیک یا علی(ع)...
لبیک یا حسین(ع)...
محمد جعفر
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
12
83
پاسخ
تورو خدا ولشون کنن که داعش به مرز 100 کیلومتری ایران برسه و بعد بمبارانشون کنن یه کم جگرمون حال بیاد.
ناشناس
|
|
۰۸:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
18
85
پاسخ
اصلا سپاه قدس هر کاری کرده دمشون گرم.این یک نعمت برای کل بشریت هست.اگر چندتا از این تروریستها خودشون را در خیابانهای پاریس یا نیویورک یا... منفجر کنند قیافه اروپاییان دیدنی خواهد بود.به تصور من اگر داعش به همین رویه پیش بره همین اروپاییان دست از پا درازتر به التماس سپاه قدس و ایران خواهند آمد.
فدای دین وایران
|
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
15
56
پاسخ
بااینکه به تصمیم واراده نظام قدرتمندکشورمان درباره چنین مسئله ای ایمان داریم وبه ان احترام گذاشته وپیروی میکنیم ولی اعزام نیروازایران عزیزبرای ماملت ایران بسی مایه مباهات وافتخاراست که تن هردشمنی باشنیدن این خبرخواهدلرزیدچون آن کثافتهابه قدرت وصلابت ایران درهشت سال بدون امکانات نظامی واقفندضمن اینکه الان ازقدرتهای بزرگ موشکی نظامی دردنیاهستیم.
من و من
|
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
13
80
پاسخ
خوب ایران حتما نیرو فرستاده و باید هم بفرسته!؟ چطوره که عربستان و قطر می فرستن ولی ایران بمونه و نگاه کنه