اینم یه حربه جدید اصولگرایانه، چهار سال قبل یادتون رفته، اول رای رو اینطوری جمع می کننن، انتخابات به دور دوم، بکشه، بعد اونجا فرد مورد نظر رو انتخاب می کنن، هدف اصولگرایان احمدی نژاد است ولی دنبال تاکتیک می گردند.
ناشناس
|
|
۱۳:۲۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
برادر عزيز كه آرزوي كور شدن ضد انقلابها(در واقع پيداست كه منظورشان مخالفين احمدي نژاد است) دارند بهتر است با منطق حرف بزنند.همين برخوردهاي چكشي و بي منطق طرفداران ايشان را منفعل و بلكه ضد ايشان كرده.بهتر است دوستان راي گيريهاي اينترنتي سايتهاي اصولگرايان از جمله همين تابناك را ملاحظه كنند و ياد بگيرند وكيل مردم نيستند.مگر نه اينكه ميزان راي مردم است؟
ناشناس
|
|
۱۳:۵۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
خدمت دوستانی که ناراحت هستند عرض می کنم که دوستان شما که صدایتان از همه بلندتر هست و رسانه های ملی دربست در اختیار شما و افتخاراتتان هم هر لحظه دارد منعکس می شود از این ناراحت هستید که چرا صدای دیگران هم در می آید یا مشکل چیز دیگری است؟
ناشناس
|
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
اي بابا چه فرقي ميکند. من که دعا مي کنم يکي بياد و درد ما ملت (بيکاري، فقر و نبود تعاريف سطوح اجتماعي) را دوا کند. اين آتيش بازي ها به ما ملتي که شکممون خاليه نيومده.
ما گوش واستاديم ببينيم کي بهتر از درد دل مردم ميگه به همون راي بدهيم. دوره هاي قبلي هم همينطور بوده. يک جورايي اگه کانديدايي مظلوم واقع مي شد به همون راي ميداديم چون باهاش احساس همدردي مي کرديم. ايندفعه هم مثل دفعه هاي قبلي.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
اصولا واژه دولت ائتلافی واژه مناسبی نیست {ون بیانگر این نکته است که جمعی می خواهند دولت آینده را بین خود تقسیم کنند.
علیرغم حساسیتهایی که ابتدائا ایجاد شد, دولت وحدت ملی واژه پسندیده تری است و بیانگر آن است که جمعی جدای از تصف بندیهای افراطی خودی و غیرخودی می خواهند از توان کلیه نیروهای طرفدار انقلاب با سلیقه ها و پتانسیلهای مختلف در اداره کشور بهره ببرند. با شناختی که از آقای محسن رضایی دارم هدف ایشان می بایستی همین برداشت دوم باشد.
ناشناس
|
|
۱۴:۱۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
در کشورهای آزاد معمولاً حزب یا احزابی قدرت را در دست دارند و بقیه احزاب که در قدرت نیستند به عنوان اپوزوسیون (اپوزوسیون فحش نیست و کفار و جاسوس هم نیستند ،احزابی هستند که در قدرت شریک نیستند!) تمام تلاش خود را بکار می گیرند تا برنامه های خود را برای برداشتن کاستی ها و ایجاد زندگی بهتر برای مردم به گوش مردم کشورشان برسانند و وقتی مردم به آنها اعتماد می کنند (نه شورای نگهبانشان!) آنها را بر سر کار می آورند و مطبوعات به عنوان چشم تیزبین و وجدان آگاه جامعه تمام حرکات دولت و عملکرد آنرا زیر ذره بین و در اختیار افکار عمومی قرار می دهند و در صورتی که دچار لغزشی شوند در برابر قانون قرار می گیرند و پایه های جائی هم نمی لزرد چون هدف رشد کشور و مردم هستند و گروهی هم که از قدرت کنار رفته اند تبدیل به اپوزوسیون می شوند. چیزی بنام تقدس در قدرت نداریم چون قدرت ذاتاً فساد آور است و وقتی صدای منتقد و مخالف به صدای دشمن و جاسوس و اخلال کننده در امنیت و... تعبیر شود کار برای مردم بسیار سخت می شود. حال دولت می خواهد یکدست باشد یا ائتلافی زیاد تفاوت ندارد در اصل. چون رئیس دولت آینده از فیلتر سفت و سخت شورای نگهبان خودمان می گذرند ،چه کسانی در شورای نگهبان تائید صلاحیت می شوند و چه عاملی باعث می شود که بعضی ها خود را قیم مردم تصور می کنند و در چه نوع حکومتهائی این سیستم وجود دارد؟ (امیدوارم بحثی در این مورد در تابناک بشود)، 5 نفر انتخاب می شود و برای نشان دادن بازی دموکراسی می گوئیم این 4 نفر اپوزوسیون آن 1 نفر هستند!!! تا به احزاب و روزنامه های آزاد نرسیم به جائی نخواهیم رسید.
ناشناس
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
خدمت برادر زحمت كش جناب آقاي محسن رضايي؛
دولت ائتلافي مربوط به وقتي است كه كشور دچار بحران خاص شده باشد آن هم براي يك مدت موقت. اين ايده با شرايط امروز ايران سنخيت نداشته بلكه در تضاد آشكار با اصول مردم سالاري ديني است.
ناشناس
|
|
۱۴:۴۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
به نظر انسان شریفی که فرموده "به کوری چشم تمامی ضد انقلابها فرزند خلف انقلاب آقای احمدی نژاد با اکثریت آرا به پیروزی می رسد... " توجه فرمایید. یعنی هر کس به احمدی نژاد رای ندهد ضد انقلاب است. نمی دانم چرا این جمله من را یاد بوش می اندازد که گفت همه یا با ما هستند یا دشمن ما. اصولا اکثر طرفداران احمدی نژاد همین عقیده را دارند.
ناشناس
|
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
با سلام به عزیزان تابناک وشخص آقای محسن رضایی . این طرح بیش از آنکه به نفع اصلاح طلبان باشد به نفع اصولگرایان است چون وافعآ اصولگرایان قافیه را باختند . ولی در کل هر دولتی نخواهد از ظرفیت همه نیروها استفاده کند نتیجه اش همین خواهد بود که هست
ناشناس
|
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۲۴
0
0
پاسخ
تنها کاندیدیی که تنها به فکر پیشرفت کشور با استفاده از نیروهای کارآمد بدون در نظر گرفتن اعتقادات گروهی و حزبی و باندی است میرحسین موسوی است . امیدوارم بار دیگر شاهد حضور ایشان در قوه مجری باشیم تا از این گروه بازیها که همه خسته شده اند رهایی یابیم