سلام من ساختمان سازی میکنم و هیچ حرفه ایی ندارم من و همسرم درحد ابتدایی زبان انگلیسی میدونیم سرمایه من300هزاردلار هستش میتونم اقامت بگیرم و کاری برای خودم درست کنم؟
دوست عزیز کسی که برای مهاجرت به ترکیه می رود قطعا نیاز به همسایگی مناطق نظامی نخواهد داشت . این موضوع چه مشکلی ایجاد می کند . خب به مناطق غیر نظامی بروند .
با سلام خدمت کلیه هموطنانی که قصد خرید ملک در کشور ترکیه دارند میرسانم که در این خصوص بسیار دقت نمایند زیرا با تجربه ای که بنده دارم متوجه شده ام متاسفانه در برخی نقاط و ساختمان های این کشور با شگرد خاصی از جمله ایجاد سر و صدا و بی نظمی و دعواهای سوری و ایجاد ترس و وحشت و غیره... مالکان ملک را مجبور به فروش ملک خود به زیر قیمت بازار مینمایند ! و همچنین به طرز ماهرانه ای پیشنهاد خرید ملک جدید دیگری میدهند !
با خرید خانه میتواند از حق شهروندی استفاده کند؟