فرض کنید یک نفر را دیدید یکی دیگر را کشت نباید به پلیس اطلاع داد. وظیفه پلیس دریافت گزارش و بررسی آن با روشهای خود (محسوس یا غیر محسوس) است. متاسفانه در سالهای اخیر اینگونه رفتارها نه تنها در جاده ها بلکه در شهرها زیاد شده و به نظر میرسد پلیس برای آن برنامه ای ندارد. مورد آخر آنهم در بزرگراه حکیم بود که 206 خاطی با 35 میلیون ریال جریمه باعث تصادف و کشته شدن تعدادی از مردم شد.
حسن
|
|
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
86
7
پاسخ
یعنی کلا تو نقد هستیم مشکل از پلیس نیست مشکل اینه که ماشالله تخلف زیاد شده همین خودتت که مطلب نوشتی خدایی خودتت و همراهانت کمربند زدی
مسعود
|
|
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
104
12
پاسخ
حالا اون بد میرفت شما چرا پابه پای اون میرفتی ؟ پس شماهم کل انداختی باش و چون بش نرسیدی حالا داستان اینه. اون جونشو از سر آب اورده بود شما چرا؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
کی گفت پا به پاش میرفت؟ جوو نده
ناشناس
|
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
2
75
پاسخ
درست می گه. منهم با اینجور راننده ها برخورد داشتم. خیلی هم خوشحال شدم که ایشان پیگیری کرده. امیدوارم بقیه نیز پیگیری کنند چون جان چیزی نیست که اگر از دست رفت بتوان جبرانش کرد.
وحید
|
|
۱۶:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
7
55
پاسخ
بسیار عالی
این مصداق صریح امر به معروف و نهی از منکر است
ناشناس
|
|
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
102
5
پاسخ
گیر نده کسی که نمرده
پاسخ ها
کیوان
||
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
ما در رعایت مسائل ایمنی یاد گرفتیم اول یکی بمیره بعد به فکر چاره بیافتیم
ناشناس
|
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
1
63
پاسخ
یکبار در بزرگراه تهران کرج حوالی ایران خودرو یک دستگاه پراید در کمال آرامش دنده عقب حرکت می کرد. در کنار خودروی من یک مگان پلیس راه در حال حرکت بود. من توقع داشتم خودروی مگان با آن راننده برخورد کند لیکن با آسودگی از کنار وی گذشتند.
پوریا
|
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
52
8
پاسخ
این طوری که سنگ روی سنگ نمی مونه! مگر اینکه قانون بزارن فیلم بگیریم بفرستیم بعد ترتیب اثر بدن!
حسین
|
|
۱۸:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۰۱
1
69
پاسخ
ایا در قانون راهنمایی ورانندگی جایی برای گزارشهای مردمی در نظر گرفته نشده است؟ چون ازاین قبیل موارد مازیادداریم ووقت ان است که در خصوص رفع این معضل چاره اندیشی شود.