شهرداری منطقه 5 تهران درختان فضاهای درختکاری بلوار آلاله - خیابان سرو را قطع می کند و می فروشد تا خانه ساخته شود. تکلیف چیست؟
ناشناس
|
|
۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
12
37
پاسخ
امان از این قضاوت ها امان
داوود
|
|
۱۵:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
4
81
پاسخ
اینهمه شعار ندهید گوش ما پر است از این حرفها .
بردیا
|
|
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
8
113
پاسخ
آقای قالی باف علاقه زیادی به قطع کردن درختان دارند،بیشتر پروژه های انجام شده و در دست انجام صحت صحبتهای اینجانب است مثل ازبین بردن فضاهای سبز وسط خیابانها و اتوبانها برای خطوط بی آرتی
کریمی
|
|
۱۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
2
113
پاسخ
با سلام
در ادرس نیاوران خ فیضیه تقاطع امیدوار خ جبلی نبش بن بست باربد همین چند روز پیش در روز روشن تمام درختان یک باغ را بریدند و قراره 11 طبقه هم بسازند.البته میگن اینجا بیشتر از 4 طبقه نمیشه ساخت.حالا میشه بگید چه جوری این همه تخلف را تو روز روشن انجام میدن .البته ما که میدونیم چه جوری میشه شما چی؟
mmkj
|
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
2
69
پاسخ
ببینیم و تعریف کنیم.خدا کنه این بار تا انتهای داستان پیگیری واطلاع رسانی بشه.اگرچه احتمالا برج ساخته میشه و ذوستان هم میفرمایند کشش ندید.
ناشناس
|
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
67
40
پاسخ
اینکه نمی شه بیایند و در ملک شخصی یک نفر درخت بکارند و بعدا تبدیل به پارک بکنند و بعد آن، صاحب ملک وقتی می خواهد چیزی در آن بسازد سازمانی پیدا شود و مصادره کند! پس عدالت چه شد!
محمد
|
|
۱۵:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
4
38
پاسخ
آیا میتوانم این قدر خوشبین باشم که بی هیچ سودی (سیاسی یا شخصی) و یا بی هیچ تضمینی برای خاطیان این اتفاق افتاده باشد؟
تا کی قرار است فقط مشکلات را هرس کرد؟
ناشناس
|
|
۱۵:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۸
4
40
پاسخ
راه حل موضوع اين است كه شهرداري به قيمت روز زمين هاي با مشخصات مشابه را خريداري و تبديل به فضاي سبز جهت استفاده عموم نمايد.