امیدوارم حق به حق دار برسد و امثال این انسانهای از خدا بی خبر نسلشان از روی زمین برداشته شود و امیدوارم خداوند حافظ تمام جواننمان باشد آمین .
ناشناس
|
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
0
6
پاسخ
اگر شرایط همینطور که گفته باشه، باید آزاد شه و کار خوبی کرده که یک شیطان صفت رو از بین برده است. قوه محترم قضاییه باید تشویقش کنه تا درس عبرتی باشه برای مزاحمین نوامیس مردم.
موریس
|
|
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
0
9
پاسخ
خوب کاری کرده دمش گرم .
غریب آشنا
|
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
1
7
پاسخ
سگ فطرت حقش بوده
پاسخ ها
فقط اعدام
||
۱۵:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
فقط اعدام
هموطن
|
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
1
8
پاسخ
دور از انصاف و عدالته اگر اين پسربچه اعدام بشه :((((((((
کیوان
|
|
۱۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
1
6
پاسخ
آخه مقتول چه فرقی داشته با یه حیوون پست..؟؟ گر چه یه حیوون خیلی شرافتش بالاتر از مقتول بوده..همون بهتر که به درک واصل شده
اللهم عجل لولیک الفرج
آمین
سعید
|
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
8
1
پاسخ
اینقدر مروج قتل و آدم کشی نباشید.اخیرا اکثر افرادی که مرتکب قتل میشن این قضیه یا قضایای مشابه رو مطرح می کنند.کسی که 17 سالش بوده و با ضربات چاقو یک مرد بالغ رو از پا در آورده مطمئن هستم که پانزده ساله هم که بود پتانسیل این کار رو داشته.اینا گرگند همشون.الان خودشون به موش مردگی می زنند.
پاسخ ها
فقط اعدام
||
۱۵:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
فقط اعدام
غزل
|
|
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۱
1
11
پاسخ
آقا من میگم شمام بگین بر هر چی مردم آزاره لعنت.آفرین پدرام جان .از قدیم گفتن اگر آزاد نیستید لااقل آزاده باشید.