کارت پایان خدمت که در زمین بازی نمیکرده! من خودم یک پرسپولیسی هستم ولی این پیگیری را فقط صرف انرژی بیهوده میبینم. گیرم که قهرمان هم بشیم آیا ما بازی را برده ایم و با بازی کردن قهرمان شده ایم؟!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
تو بازی پرسپولیس نداشته اما تو بازی فولاد داشته و اون تیم نمی تونسته این امتیاز ها رو بگیره
جواد
||
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
بله، یه سوال فکر کن که برای چی این کار را کرده اند؟ اگه این کار رو نکرده بودند و این بازیکنا بجای فولاد، توی تراکتور یا ملوان بازی میکردن، آیا پرسپولیس قهرمان و فولاد پایینتر از تراکتور نمیشد در انتهای لیگ؟
رشیدی
||
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
داداش پرسپولیسی . وقتی بازیکنی باید برود خدمت باید برود سربازی یا تیم های نظامی مثل فجر و یا تراکتور و یا پاس و صبا که قرارداد با نظام وظیفه دارند. یادمه که سن شماها قد نمی دهد رضا عابدیان در پرسپولیس سنش سربازی بوده و فقط دفترچه سربازی نگرفته بود که باشگاه بتواند برایش سهمیه بگیرد و سربازیش را به اصطلاح بخرد ( قانون آن سالها) 3-4 بازی که برای پرسپولیس آن دوره یهنی اواخر سال های 69-70 بود که 3-0 بازنده شد. قانون خدمت که تغییر نمی کند .
محمد
|
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
288
145
پاسخ
اصلا همه چی از اول مشکوک بود!
جام مال پرسپولیس بود ... تو مشتش بود !
ایرانی
|
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
205
136
پاسخ
نه دادش فولادیها به کلک زدند باید دقیق پیگیری شود
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
مگه با کارت پایان خدمت میشه قهرمان لیگ شد؟ فولاد زحمت کشید و به نتیجه رسید.
اهوازی
|
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
117
230
پاسخ
تیم فقط فولاد
پاسخ ها
کمند
||
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
درود بر جوانان غیرتمند خوزستان که هم در لیگ برتر گل کاشتند وهم در فوتبال آسیا آبروی فوتبال کشور حفظ کردند.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
10
128
پاسخ
اين همه بازي رو 3-0 اعلام كنن كه فولاد رفته دسته يك!
شايد تيم هاي سقوط كننده هم عوض شدن با اين حساب!
عجب!!
ناشناس
|
|
۱۴:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
25
176
پاسخ
کارت پایان خدمت جعلی نبوده است بلکه مدارکی که منجر به گرفتن آن کارت شده اشکال داشته لذا ربطی به باشگاه ندارد بهتر است تیمها فقط با فوتبال جوانمردانه بدنبال مقام باشند و دنبال راههای دیگری نباشند.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
فوتبال جوانردانه از نظر شما اینه که از بازیکنهایی که باید می رفتن سربازی استفاده کرده!
ناشناس
||
۱۶:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
شما فعلا بشین خنک شی.
لذا واژه سازی نفرمایید.
ناشناس
||
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
جعل گرفتن مدرک ایثارگری والدین یعنی کارت پایان خدمت هم نادرست است و افراد باید بروند سربازی پس نتیجه باید 3-0 شود تا درس عبرت شود برای همه خلاف کنندگان و استفاده کنندگان از افراد خلاف کار.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
89
36
پاسخ
یعنی فولاد سهمیه آسیا رو هم از دست میده و سپاهان آسیایی میشه
پاسخ ها
مجی
||
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
شتر در خواب بیند پنبه دانه :P
ناشناس
|
|
۱۴:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
21
86
پاسخ
بله امیدوارم این موضوع دخالتی در قهرمانی فولاد نداشته باشد و به صورت مستقل بررسی شود.
طاها
|
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
2
65
پاسخ
پرسپولیس دوم! ولی باید مشخص بشه این افراد کیا هستند که سوء استفاده می کنند.
ناشناس
|
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
12
54
پاسخ
اگه این بازیکنان که به قولی مجرم هستند، توی تیمهای دیگه هم بازی کرده باشن، جریان پیچیده میشه و چند سری لیگ باید دوباره بررسی بشه.
پس امکان پذیر نیست که این جریان ادامه پیدا کنه.