این آقا می داند در صورت دادن این پول هم از زندان آزاد نخواهد شد و قضیه و پرونده ایشان از روال عادی خارج و جنبه های ..... پیدا کرده است. طبیعی است که بهترین برگ خود را بازی نکند. زنجانی زمانی این پول را پرداخت خواهد کرد که مطمئن شود به محض پرداخت آزاد می شود.
به قول وزیر دادگستری ارزش اموال داخلی ایشان به 1000 میلیارد تومان هم نمی رسد و به قول کمیته تحقیقی که جهت شناسایی اموال ایشان به خارج نیز رفته در کشور مالزی فقط یک صرافی دارد و نه بانک و یا اموال دیگری، چطور می خواهیم نزدیک به 9000 میلیارد تومان (معادل 2 ماه یارانه کل مملکت)حق مردم را پس بگیریم. بعد با این جدیت در پیگیری قضیه ... انتظار انصراف از دریافت یارانه توقع بیجایی نیست؟
مثلا قرار بود این آقا به عنوان دلال تحریم معاملات نفتی دولت را انجام بدهد ؟
اگر بنا بر بهانه تحریم بود پس چرا خود دولت پیشین نفت را صادر نمیکرد و ایشان را واسطه قرار داده بود /
تجربه نشان داده بدوت پشتوانه سیاسی به صورت کاملا حلال و قانونی نیز نمیتوان صاحب ثروت مشروع شد. لذا جهت رسیدگی به پرونده آقای زنجانی لازم است عقبه ان هدف قرار گیرد و مورد پیگرد قرار گیرند.
دو سال است كه پول ملت دست بابك زنجاني است كه سود اين پول در اين دوسال 50 درصد است و طرف در زندان و اين پول داره براش كنتور مي ندازه چه چيز بهتر از اين من حاضرم 100 ميلون دلار بگريم چهار سال هم برم زندان و پس از چهار سال همان 100 ميليون دلار را پس بدم