ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۱۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
در جواب سئوال شما باید بگویم : ابتدا از ازادی یک ارزو ساختیم و انرا در شعارهای اصلی انقلاب فریاد کردیم . پس از مدتی کم انرا تجربه کردیم و سپس تابوتی از تمامیت خواهی فراهم ساخته و انرا درون ان قرار دادیم . هر کس سراغی از او گرفت به او تاختیم و اگر توانستیم مدعی ازادی را در بند قرار دادیم .. کمی از سس جاسوسی با نمک اقدام علیه امنیت ملی بر او پاشیدیم و انگاه او را وارد دادگاه ازادی خواه بردیم . طفلک ازادی .!! اقا اصلا ما ازادی را می خواهیم چیکار..؟ که چی بشه .. فردا که ازادی دادیم یک عده جوان با موهای بلند و استین کوتاه که اصلا از قیافه انها هوار میبارد که ضد دین و ضد خدا هستن بیان تو خیابان و باز داد بزنند ما ازادی میخواهیم . نه .. جدی که چی بشه... مگه مشگل جوانان ما مو بلند و لباس و ازادی و..!! این سئوال شما یک توهین به ملت بزرگ ایران است ..!! ما میخواهیم کار کنیم برای مردم ... البته ما بریم .. خاتمی و کروبی اگه بخوان برن حالشون میگیریم . ما اصلا میگوئیم : ازادی در بی ارزوئیست .!!
ناشناس
|
United States
|
۰۳:۳۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
با تشکر از مقاله خوبتان
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
انشائ الله زنده باشی جانا از دل ما سخن گفتی.
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۷:۴۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
احسنت به پيام چهارم
ناشناس
|
-
|
۰۷:۴۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
مي ترسم ازاينكه اين موضع گيري ها مقطعي و انتخاباتي باشد و مي ترسم از اينكه تابناك هم به سرنوشت بازتاب دچار شود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
روزنامه را آزاد کنید تا بفمهمید درمیان مردم تا چه حد جایگاه دارید وقتی روزنامه ها آزاد باشند فسادها برملا می شوند ومفسدا رسوا و دست سالوسان از بیت المال کوتاه خواهد شد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
من با موارد مطرح شده موافقم. متأسفانه نگاهي كه اكنون از اسلام در كشور حاكم است با اسلام اصيل و واقعي كه به دنبال سعادت انسان ها است بسيار فاصله دارد البته فرهنگ توده مردم هم متاسفانه از اين حركات حمايت مي كند و جا را براي جولان دادن طرفداران اين طرز فكر باز مي كند. به اميد ايراني آباد و آزاد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
دین و اخلاق تنها در محیط آزاد ارزش پیروی دارند و سالم باقی می مانند
ناشناس
|
United States
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
صرف نظر از انگيزه نگارنده :نكته بسيار زيبايي است كه اصحاب قدرت بايد انرا بخوانند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۵
تابناك مي خواد با اين گزارشها محبوبيتش زياد بشه گاهي خودشو وزين خطاب ميكنه گاهي آمار بازديد زياد از سايتشو ميده حرف نامربوط هم كه تواين سايت الي ماشاللله زياده قافل از اينكه اگه كسي كارشو درست انجام بده خودبخود خدا عزيزش مي كنه ديگه نياز به اين اين كارا نيست
نظرات بیشتر