اهنگ توپه
کاش به قولی این کار نوشان را روی یه آهنگ دیگر اجرا میکردن!
ناشناس
|
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
5
7
پاسخ
من آهنگ چرا رفتی و اولین بار از طریق همین کلیپ شنیدم؛ درسته که احساسات بازیگرا خیلی اغراق آمیزه ولی به عقیده من اگه این کلیپ ساخته نمیشد خیلی از جوونای ما که اساسا اهل موسیقی سنتی نیستن اصلا سراغ این آهنگ نمیرفتن. چقدر خوب میشد اگه همه هنرمندان ما امکان تهیه کلیپ هرچند ضعیف برای معرفی آثارشون داشته باشن.
فتحی
|
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
3
4
پاسخ
من نمی دونم چه اشکالی وقتی از یه چیزی خوشمون نمیاد اداشو در بیاریم. اینکه از یه چیزی خوشمون نیاد چه ربطی به تنگ نظری داره؟؟!!! قرار نیست که همیشه همه چیو بپسندیم.
سعید
|
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
1
4
پاسخ
اعتماد به نفس
ناشناس
|
|
۱۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
3
2
پاسخ
like
ناشناس
|
|
۱۹:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
4
10
پاسخ
همه این حرفها به کنار. این بحثها درسی است برای امثال خانم کوثری . چرا تو این جامعه یکی معروف میشه فکر می کنه تو همه عرصه ها باید ورود کنه؟
یک تهیه کننده و کارگردان رادیو و تلویزیون که مستند ساز هم هست و یه مستند تقدیر تو جشنواره فجر داره
|
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
7
20
پاسخ
این کلیپ نبود اما به نظرم کار خوبی بود و به هدفی که داشت رسید . مهم این بود که این کار که برای رونمایی ساخته شده دقیقا کارکرد داشت و حداقل باعث شد صدای جوندار همایون عزیز و شعر بسیار زیبای بانو سیمین بهبهانی ، بیشتر مورد توجه قرار بگیره . کار باران عزیز هم خوب بود . مشکل اینجاست که اکثر ماها این کار رو مثلا با ویدئو موزیک های لیدی گاگا مقایسه میکنیم و توقع دیدن همچون چیزی رو داریم . ربطی به انصاف و مذهب و... این چیزهایی که دوستان میگن نداره. یه کاره و به اندازه خود کار باید بهش نگاه کرد . تصور میکنم خارج از نوع بازی ها و احساسات رهاشده ای که تو ویدئو باران هست ، این ویدئو کارکرد خوبی داشت . خیلی از ماها وقتی موسیقی گوش میکینم اگه کسی پیشمون نباشه ادا هامون ازینم بیشتره ، در واقع این ویدئو نیم نگاهی داشت به احساس تک تک ماها تو خلوت و به هنگاکم گوش دادن به یه تراک موسیقی فارغ از هر چیزی . به نظرم سعی کنیم هر چیزی رو به اندازه خودش بسنجیم و با چیز دیگه ای مقا یسه نکنیم . نقدی هم اگه داریم به شیوه نقادان همگام با تئوری مولف عمل نکنیم ، تصورم بیشتر اونایی که نقد داشتن نه به ویدئو که به باران کوثری نقد داشتن . بهر حال ، باران عزیز خسته نباشی .
ناشناس
|
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
1
0
پاسخ
مهم اینه که آلبوم مجانی تبلیغ شد
ناشناس
|
|
۰۱:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
1
0
پاسخ
ديكه بااين همه محدوديت كليب بهتري نميشد ساخت فقط من نميدونم اين خنده هاي جالب باران كوثري دقيقا جه معني ميده وقتي شاعر ميكه جرا رفتي؟
هنر دوست
|
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۸
2
2
پاسخ
همایون شجریان یک نابغه ی موسیقایی هستن.باران کوثری هم هنرمند ارزنده ای هستن.کلیپ یا هر چیزی که شما اسمشو میزارید هم بسیار عالی بود.به نظر من افرادی که عادت دارن همه چی رو نقد میکنن,باید برن به سوژه هایی مثه یارانه و اختلاص و .......بپردازن که بیشتر به کار مردم میاد.میشناسم کسی رو که استاد دانشگاه هستن در رشته ی معارف و 120 دقیقه سخنرانی از خودشون رو (که ضبط شده بود رو سی)که در مورد مضررات موسیقی بود سرکلاس میفروشن.من تعجب میکنم که کسی که حتی تو عمرش به قول خودش موسیقی گوش نکرده,چطور میتونه این همه اطلاعات در مورد موسیقی و مضرراتش بدونه.
کاش به قولی این کار نوشان را روی یه آهنگ دیگر اجرا میکردن!