ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
نزديك انتخابات شما تابناكي ها چه خوب چهره پنهان تان را آشكار مي كنيد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
من طرفدار خاتمي نيستم واز ايشان خوشم نميادولي اينكارها انتخاب ايشان را به عنوان رييس جمهور 100درصد تضمين ميكند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
شما مي دانيد حاميان خاتمي حرمت مكانهاي مذهبي را رعايت نمي كنند آنهم در شب شهادت .بهتر است آقاي خاتمي برنامه هاي تبليغي خود را در جاهاي ديگر دنبال كند تا احساسات مردم جريحه دار نشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
من یک نفر اهل فارس هستم .اگر نبود سرمایه گذاری های مردم این استان مخصوصا آنهائی که در کشور های حاشیه خلیج فارس کار میکنند و سرمایه خود را به این استان می اورند همه می دیدند که استان فارس از برکت مدیران جناحی این استان یکی از عقب مانده ترین استان های کشور بود.
جلو گیری از سخنرانی آقای خاتمی که یک شخصیت بین المللی است نشان از فقر فرهنگی مدیران جناحی این استان است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۰ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
آفرین بر این سایت مدت زیادی است از اخبار شما استفاده می بریم و این تحلیل شما آفرین دارد .با تشکر
ناشناس
|
Germany
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
حضرات تابناکي بهتره که موضع خودشان را مشخص کنند و بگويند که اولاً آيا اين اقدام آقاي خاتمي، تبليغات پيش از موعد محسوب مي شود يا خير؟ در صورتي که تبليغات پيش از موعد هست، آيا مجاز هست يا خير؟
شما با اين نحو مطلب نوشتن اصول بي طرفي خبري را زير پا مي گذاريد. مي‌گوييد مقامات دولتي ممانعت از سخنراني آقاي خاتمي را تأييد کرده اند اما نمي‌گوييد چه دليلي براي اين کارشان آورده اند. مردم حق دارند دليل آنها را هم بدانند حالا خواه درست باشد خواه نادرست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
از تابناک عزیز به خاطر بی طرفی و انصاف کمال تشکر را دارم . امیدوارم که راهتان را به همین خوبی ادامه دهید. و برای آدماهایی که شعار زیاد می دهند ولی در عمل از منافقین کمترند متاسفم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
بهتر است همه کاندیدا در شرایط تقریبا مساوی نظراتشان را ارائه کنند و بقیه را به عهده مردم بگذارند.البته .بدور از ایجاد تنش و تخریب یکدیگر..که به قول پیر مراد خمینی عزیز : میزان رای ملت است..
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
چرا از سخنراني آقاي كروبي در دانشگاه همدان جلو كيري ميشود پس بايد به اقدام دانشگاه كلمبيا آفرين كفت كه اينقدر مستقل وآزادند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۱۴
سلام و درود برسایت تابناک-------این عمل را را در کنار سخنرانی احمدی نژاد در دانشگاه کلمبیای امریکا بگذارید و نتیجه بگیرید.
نظرات بیشتر