عین الله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
می توانید واحد پولی بازیکنان ایران را به ریال بنویسید !
آن وقت پای هیچ بازیکن یورو بگیری به گرد پای ریال ما نمی رسد !!!!
به این میگن قدرت مدیریت جهانی !!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
متاسفانه برخی قیاس ها و جداول بیشتر بدنبال یک استنتاج غلط هستند تا ارائه یک اطلاعات صحیح. ارائه ارقام اینچنینی تنها برای توجیه افزایش مبلغ قرارداد بازیکن های ایرانی است که از قضا بر خلاف کشورهای مورد مقایسه از بیت المال ارتزاق می کنند نه از بخش خصوصی. لطفا جمع کنید این بساط رو
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
باسلام: ارزش برابري يورو با ريال را در نظر بگيرد كه با دو ميليون يورو در ايران چه كارهاي سود آوري ميتوان انجام داد.
عسل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
آخه چی بگم تابی تورو خدا با این دستمزدهای نجومی فوتبالیستهای ما دیگه چی میخوان در صورتیکه میلیون ها نفر اصلاً از فشار اقتصادی به تنگ اومدن.
نتیجه: فوتبال کلاً باید محو بشه البته در کشور ما.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
منطق فوتبالی میگه قیمتها رتبه بندی تیمها در گروه را مشخص می کند
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
با سلام، بررسی مسائل فوتبال با توجه به همه جوانب آن ارزشمند است اما نکته قابل تامل در این مقایسه ارزش گزاری تیم ها بر اساس مجموع ارزش قراردادها است، در تمامی سطوح فعالیتها درامد افراد تابعی از تحصیلات، تخصص و میزان فعالیت آنها است ولی در تحلیل جایگاه افراد و سازمانها کمتر انها را بر اساس میزان حقوق و مزایای آنها تحلیل میکنیم البته موضوع بنگاههای اقتصادی جداست چرا که فلسفه وجودی آنها تولید درآمد است. به نظر من این ارزشگذاری سطح ارزشی فوتبال را تا سرحد خرید وفروش کالای لوکس و غیر لوکس پایین می آورد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
با توجه به نتایج لیگ برتر که دیدیم تیمی قهرمان شد که میلیاردی هزینه نکرده بود می تونیم امیدوار باشیم که در جام جهانی هم شاید اوضاعمون افتضاح نباشه!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
حلا که دریافتی فوتبالیست های در پیت مارا به یورو مقایسه کردید .پس حقوق فرهیختگان و دانشمندان اتمی وسایر نخبگان را هم با همین ارز مقایسه کنید تا معلوم بشه "از ماست که بر ماست "
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
شجاعی واقعا اینقد می ارزه؟ ما که اصلا بازی متوسط هم ازش ندیدیم.
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
اگر غیرت و همدلی ایرانی بر تیم حاکم بشه تیم ایران این ظرفیت رو داره که شگفتی ساز بشه یادم نرفته در بازی مقابل کره که با همه برتری میدانی که کره ای ها داشتند ما این تیم خوب رو با یک گل در خانه شکست دادیم و به عنوان تیم اول صعود کردیم. پس خواهش می کنم بجای حمایت از تیم ملی آیه یاس نخوانید.
به عنوان مثال اگر مثل بازی که با یوگسلاوی 1998 داشتیم در مقابل تیم های دیگه ظاهر بشیم نتایج آبرومندانه ای رقم خواهد خورد.
نظرات بیشتر