آیا یارانه نقدی حق همه است؟
کسی که 3 تا ماشین داره و بنزین 4000 هزار تومنی رو 400 تومن میگیره با کسی که ماشین نداره باید به یک میزان یارانه نقدی بگیرد؟
کسی که خونه ی 1000 متری داره و آب و برق یارانه ای میگیرد با کسی که خونه ی 60 متری روستایی دارد و یک دهم دیگران مصرف برق دارد باید یارانه ی نقدی برابری بگیرد؟
یارانه ی نقدی حق همه نیست پولدارها ماهی چند صد هزار تومان یارانه میگیرند از این پول جزئی انصراف دهند
پاسخ ها
ناشناس
||
۲۱:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
هرکسی که ایرانیه حق دریافت یارانه داره. کسی نباید منصرفش کنه
ناشناس
||
۲۲:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
شما را ارجاع می دهم به داستان زمامداری حضرت علی (ع) بعنوان خلیفه مسلمین و برادرشان عقیل
ناشناس
||
۲۳:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
از نظر اشکان پولدارها ایرانی نیستند ویارانه نباید به ایشان تعلق بگیرد.
reza
||
۰۰:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۸
دولت برای رهایی باید کل یارانه ها را قطع ویک فکر اساسی دیگری بکنه والا هم دادن ویا محروم کردن عده ای از آن پای دولت را در پوست گردو گذاشتن است
با این ترفند که پولی که از افزایش قیمتها حاصل میشه به خودتون برمیگردونیم زن و مرد و پیر و جوون رو طرفدار گرونی حاملهای انرژی و به تبع اون تورم کردند.حالا که گرونی شد اون تفاوت رو قطع میکنند شما به این کار چی میگید؟
پاسخ ها
ایمان
||
۲۲:۱۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۷
به نظر شما وقتی دولت یا هر سیستم مستقلی که بخواد بررسی کنه نظر میده که یارانه ای دولت قبلی میداده بیش از دو برابر مبلغی بئود که میتونست بده شما اگه به جای دولت جدید دقیقا چه روشی رو پیشنهاد میدادید؟ چه راهی برای اینکه کمتر انرژی رو هدر بدیم میشناسد مگر اینکه به سمت قیمت واقعی اون حرکت کنیم.؟
چرا دولت از گرفتن مالیات صرفنظر نمی کنه و توقع داره که مردم از گرفتن یارانه صرف نظر کنند. دولت زورش نمی رسه از گردن کلفت ها مالیات بگیره ، می خواد یارانه اونهایی را که زروش بهشون می رسه قطع کند. من اگر ماهی دو میلیارد تومان درآمد داشته باشم از دریافت یارانه انصراف نمی دهم مگر اینکه بیشتر از یارانه دریافتی منافع نصیبم بشود.
درسته که یارانه بحرحال حق همه است ولی اگه دولت محترم قبل ازاین حرکت، گرانی را کنترل میکرد و میزان درآمد و هزینه ها را برای قشر حقوق بگیر وحتی اکثریت جامعه متعادل میکرد گذشته از اینکه حس اعتماد نسبت خودشو افزایش میداد مطمنا فضایی ایجاد میشد که اکثریت از دریافت یارانه انصراف میدادند . ولی من حقوق بگیر چطور باید از پس این همه هزینه که بطور افسار گسیخته ای هر روز بخاطر گرانی رو به افزایشه بر بیام .
اگر واقعا به راست گویی مسیولین اعتقاد داشتم حتماانصاراف می دادم ولی با توجه به شعار های انان که خود در سطح بالای رفاه هستند واز کلی امکانات مانند وام میلیاردی وغیره هرگز انصاف نخواهم داد اگر ملت همغیرت داشته باشند در مقابل زور خواهند ایستاد راست می گویند به مردم توضیح دهند پول دریافتی بلوکه شده کجاست
اقزایش حقوق طبق قانون نه بنا به صلاحدید بعضیا که من کارگر اصلا نمیشناسمشون و من کارگر انتخابش نکردم و درد کارگر رو هم انگار نچشیدن فقط اسم خودشون رو گذاشتن نماینده کارگرا
1- فساد اقتصادي و رانت خواري ريشه كن شود
2-قانون براي همه يكسان اجرا شود
3- اجناس بي كيفيت خارجي وارد نشود
4-ثبات اقتصادي ايجاد شود و كليه عواملي كه باعث ضربه زدن به اقتصاد مي شود مهار شود.
اگر موارد بالا اجرا مي شد با وجودي كه به يارانه احتياج دارم انصراف مي دادم.
آخی کی الان از پول نقد میگذره انم تو این اوضاع!!!دولت داره کمر مردم رو میشکنه از پس که تعرفه ها رو بالا برده از یک طرف هم میخواد به زور پول نقد رو از مردم بگیره
ودر عوض سبد کالا را که مردم میده
که خودش هم نتایج منفی داره
اول دولت بره سراغ ارگانها وسازمانهای خاص که نه ما لیات میدن نه پاسخی
بعدش بیاد سراغ ملت بیچاره
که دارن هر روز فقیرتر میشن!!!