حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
مقصر دولت بعدی
ايرج
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
روحاني مچكريم!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
اینجا ایران است
یا پول داشته باش و یا به یکی از بالاییها وصل باش
پول نداری همه بلاها سرت میاد و هیچ حقی هم برای حرف زدن نداری

باید ...دی و دم نزنی
بي قدرت
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
چرا احكام و مجازات هاي اسلامي براي اين افراد اجرا نمي شود ؟!! آيا چون پول و قدرت دارند كسي وقت ندارد به اتهاماتشان رسيدگي و آنها را مجازات كند؟ آيا در اجراي احكام سليقه اي عمل مي شود؟! هر مسئول مربوطي كه ذره اي شرف و انصاف داشته باشد به اين موضوع رسيدگي مي كند ولي باقي مسئولان بترسند كه شايد آتش اين بي عدالتي ها روزي دامان خود و خانواده شان را بگيرد!!!
زهرا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
متأسفانه در کشور ما اینقدر که ظاهر افراد و حفظ حجاب مهم است مسایل ریشه ای بی اهمیت شده و هیس گفتن بر همه زندگی ما حاکم است ،کاری شده که نه تنها فوتبال که اغلب سازمانها از درون در حال پاشیده شدن است . دشمن واقعی سطحی نگری و بگیر و ببند های گشت ارشاد بوده که چنین ناهنجاری هایی را به دنبال داشته است مردم را آزاد بگذارید خود شیوه صحیح مراقبت از خانواده و کودکانشان را می آموزند . ارزش گذاری به ارزشهای ظاهری سبب شده که از اسیب ها غافل شویم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
به به به این میگن مملکت گل و بلبل.
يحيي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
اين جرثومه هاي فساد را بايد در ملا عام دار زد . "ولكم في القصاص حيات يا اولوالالباب" اينها مرتكب جنايت شده اند و بايد مجازات شوند.
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
مملکت بی نظارتی داریم
چونکه همه فقط به فکرپول درآوردن هستیم
وقتی هم این تفکر فرهنگ بشه دیگه چه انتظاری باید داشت ،خیلی باید روی خودمان کارکنیم تا مملکت آرام آرام اصلاح بشه درودبرهرچی آدم دلسوزه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
کار آمریکایی های هست
رشوه -پول شویی - تجاوز و............
پارسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۷
مرده باد این فوتبال
دیگر فوتبال را نخواهم دبد
نظرات بیشتر