شوربختانه ما هم راه و روش کشورهای عربی بخصوص قطر رو در پیش گرفتیم. اگر طی چند سال گذشته استعداد یابی شده بود و از مربیان با دانش خارجی رو برای آموزش استعدادهای ناب ایرانی بکار گرفته بودیم....اگر برنامه ریزی لیگ منظم بود ...اگر واقعا فوتبال حرفه ای داشتیم و ...... نیازی به اینکارها نبود.
در همه جای دنیا منافع ملی مهمتر از هر چیز دیگه ای هست.وقتی یه بازیکن به نظر مربی می تونه به تیم ملی کمک کنه، چرا ازش استفاده نشه؟این کار در همه جای دنیا مرسومه حتی در کشورهای صاحب فوتبال مثل آلمان. اما اینجا بعضی وقتا همچین با تعصب ایرانی ایرانی می کنیم که اگه یکی ندونه فکر می کنه چه گلی به سرمون زدیم.
اسم ایران را با خارجی سر فراز کردن از اون حرف ها هست. به هر حال ما جوانان زیادی داریم که دارند تلاش می کنند و زحمت میکشند دعوت از یک خارجی توهین به زحمت اونها هست.
ضمن اینکه اگر آوردن خارجی درست هست چرا اصلا ادینیو؟ چرا نمی ریم یک بازیکن بزرگ تر بیاریم؟
ایران بابازیکنان ایرانی همون دوراول حذف بشه آبرومندترازقهرمانی بابازیکنانی خارجیه.کیروش میخوادایرانوقطرکنه بایدبابازیکنای جوان ایرانی درجام جهانی حاضرباشه تااونابتونن به لیگ های اروپایی راه پیداکنن