بابا یارو نمیتونه بازیکنه انقدر خوشحال یا عصبانی نشید ،باید 5سال سابقه بیمه داشته باشه ههههههههههه، شوخی کردم باید حداقل 5 سال تو ایران باشه که اینم نبوده
پژمان
|
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
بازکنان قبلی بالاخره ایرانی بودن. ولی این یکی به هیچ وجه قابل قبول نیست ما هم میشیم عرب ها که فقدان جوان دارند
آبتین
|
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
مشروط بر اینکه علاوه بر تغییر تابعیت یه اسم و فامیل اصیل ایرانی هم برای خودش انتخاب کنه
آبتین
|
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
مشروط بر اینکه علاوه بر تغییر تابعیت یه اسم و فامیل اصیل ایرانی هم برای خودش انتخاب کنه
آبتین
|
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
مشروط بر اینکه علاوه بر تغییر تابعیت یه اسم و فامیل اصیل ایرانی هم برای خودش انتخاب کنه
اصغر
|
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
با سلام.تيم ملي فرانسه با 6-7 بازيكن خارجي تبعه فرانسه قهرمان جام جهاني شد.
ناشناس
|
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
به نظر من هم هیچ اشکالی نداره. ضمنا کلمه زشت دورگه رو خوب اشاره کردید. برای من هم همیشه سوال بود که چرا مجریان و جراید از شعور اجتماعی برخوردار نیستند.
کارشناس حقوقی
|
|
۱۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
ظبق قانون مدنی اعطای تابعیت ایرانی به مردی که پدر یا مادرش ایرانی نیستند بسیار بسیار مشکل است که نیاز به گذراندن پروسه طولانی و تصویب هیئت وزیران دارد.لذا تابعیت ایرانی وی بعید بنظر می رسد.
مجید
|
|
۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
سلام من از مربیان و مسولان جزء ورزش هستم واز روی تجربه شخصی و تجربه دیگر کشورها اعلام نظر می کنم از این که حق تک تک افراد ایرانی است در تیم ملی باشند شکی نیست اما با توجه به شرایط جسمی روحی و بین المللی ورزشکاران هر تیم ملی باید از ان تیم توقع داشت به همین دلیل بسیاری از تیم های ملی کشورها در رشته های مختلف برای افزایش قدرت روانی و روحی تیم از بازیکنان غیر مقیم کشور و یا خارجی تغییر تابعیت داده استفاده می کنند تا نا خوداگاه کلیه نفرات تیم به یک خودباوری و احساس امنیت برسند وبدون استرس و رساندن خود به سطحی بالاتر از کلیه همتیمی ها و رغبا برسانند که تقریبا در صورت انتخاب صحیح این افراد تیم ها اغلب موفق هستند که همین مورد هم باعث می شود بازیکنان کاملا داخلی و بومی کشور نیز با توجه به موفقیت تیم ملی به خودباوری و اندیشه توانستن دستیدا می کنند!الیته اگر بازیکنان خارجی ویا وطنی خارج از کشور مثل زندی در گرداب پشت پرده فوتبال کشور نیفتد و پسرفت نکند!واین عزیزان پلی باشد برای ارتقاء سطح فنی روحی جسمی اخلاقی و رقابت سالم!
ناشناس
|
|
۱۸:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۶
0
0
پاسخ
وقتی بازیکنان ما غیرت ندارن همون بهتر یه بازیکنی مثل ادینهو بیاید که ایران نتیجه بگیره.
تعصب وقتی خوبه که اونی که داری ازش دفاع می کنی هم تعصب داشته باشه.بنظرم تعصب ادینهو چه بسا از این بازیکنان پول پرست بهتر باشه