ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
داداش قرار نیست که هر کی که از کوجه رد میشه نام فناپ رو بشناسه اونایی که اهلش هستن مطمئن باش نام اون رو به خوبی میشناسن عوامل تابناک خواهشن یه دوری در دنیای ارتباطات بزن اطلاعات داشته باش تو که ادعا میکنی سایت تحلیلی هستی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
داداش قرار نیست که هر کی که از کوجه رد میشه نام فناپ رو بشناسه اونایی که اهلش هستن مطمئن باش نام اون رو به خوبی میشناسن عوامل تابناک خواهشن یه دوری در دنیای ارتباطات بزن اطلاعات داشته باش تو که ادعا میکنی سایت تحلیلی هستی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
بهتره که اول فناپ رو بشناسیم بعد قضاوت کنیم.
مهم این نیست که این شرکت چقدر بزرگه
مهم اینه که این شرکت تونسته این سرمایه‌گذاری رو بکنه
فرهادی
|
United States
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
من با انتقادی که در مورد سرویس اعلام شده صورت می گیره کاری ندارم.به نظر می رسه نویسنده بیشتر از اینکه نگران تیم ملی باشه، هدفش تخریب جایی است که چون خودش نمی شناسد می گوید: "یک شرکت گمنام که شاید خیلی‌ها نامش را تنها در همین روزهای رونمایی از اسپانسر شنیده باشند، قرار است بخشی از هزینه‌های تدارکات و حضور تیم ملی ایران در جام ‌جهانی را تأمین کند"
فناپ یکی از بزرگترین شرکت های فعال در حوزه فناوری اطلاعات است که تنها با تکیه بر توان علمی جوان های خود به جایگاه بزرگی در بین همفکران و همنوعان خود رسیده و هر روز سعی در افزایش توان فنی و علمی خود دارد.
امیدوارم روزی برسه که رسانه ها بدون قصد و غرض و یا از روی بی اطلاعی و فقط به دلیل جایگاهشان لااقل به همنوع خود ضربه وارد نکنند.
احمدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
این چه برخوردیه واقعا؟ چرا همیشه سعی می کنین جنبه منفی قضیه رو ببینین؟ عوض این که از یه سازمانی که قدم پیش گذاشته برای رفع مشکلات حمایت کنید کلی هم بهش بد وبیراه می گین؟ این از شما اونم از آقای فردوسی پور به اصطلاح مدافع منافع فوتبال که توی برنامه اش اون برخورد و داشت.
نگین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۷
چقققققد اینا رووووو دارن والااااااااا... جمع کنید بابا.. یه مشت داهاتی تازه به دوران رسیده میخوان باپول ماها جیباشونو پرکنن...نه که درحد مسی ام خوب بازی میکننننن...من که ازخدامه اینا جام جهانی دیقه اول ببازن..دلتون خوشه؟ایناواسه بازی نمیرن واسه فلان فلان میرن خوش بگذرونن.. اگه تیم والیبال میخواست من یکی پول میدادم چون حقشونه.. اینوگفتم هرکی ازمسئولای فوتبال یافوتبالیستا دیدن حرص بخورن
حمید رستمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
فناپ کجاش گم نامه؟
سیستم بانکی برای ۵ بانک و موسسه مالی، سیستم ثبت تخلف طرح ترافیک تهران، نظارت تصویری برج میلاد، سیستم سرعت سنج جاده تهران-مشهد، بلیط الکترونیکی اتوبوسرانی مشهد و اهواز و تاکسیرانی اصفهان، دوربینهای کنترل چراغ قرمزهای تهران و مشهد و قزوین. بیش از ۱۰۰۰ نفر هم پرسنل داره.
مرتضی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
شما بهتره که اول شرکت فناپ را بشناسید بعد انتقاد کنید ، شرکت فناپ متعلق به بانک پاسارگاد ، دارای بزرگترین سرمایه بین بانک های کشور و اولین بانک پیشرو در خاورمیانه است. به نظر شما بانک پاسارگاد برند معروفی نیست؟ پس چی معروفه؟ فناپ تنها شرکت نرم افزاری دارای سیستم core banking هست.بهتون قول میدم تا 2 سال دیگه با متخصص های حرفه ای که داره نرم افزار بانکی اون به تمام خاورمایه صادر می شه.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
شرکت فناپ یکی از شرکت های معتبر حوزه ی ارتباطات و فناوری اطلاعات است و پروژه های ملی بسیاری نیز در این حوزه انجام داده است و با گردش مالی و اعتباری که در حوزه ی فاوا دارد جز شرکت های برتر IMI400 شناخته شده است
محمدحسین راشدمحصل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
همکاران بزرگوار گروه خبری تابناک.
رسالت مجموعه ارزشمند تابناک تاباندن و درخشاندن حقیقت ها بر فکر و ذهن مردم در سراسر دنیاست .رسالتی که اگر به ناحق و بدون آگاهی به جای حقیقت،فرضیات و نظرات شخصی را بتاباند میتواند ضربه ای مهلک بر پیکر اطلاع رسانی و رسانه بزند.
امروز تابناک در در جایگاه یک رسانه تحلیلی و به دور از حاشیه در بین مردم ایران زمین زبانزد خاص و عام است.
نمیدانم که از نوشتن این متن چه برداشتی خواهد شد اما قلم بر دست چند نکته را تقدیم حضور شما و همه بزرگ مردان و زنان ایران زمین میکنم.
درست است که در همه جای دنیا لوگو برند های معتبری مانند بنز به عنوان اسپانسر تیم ملی کشورشان نقش آذین لباس ها می شوند. اما به این حقیقت باور داشته باشید که اگر امروز بنز برای ما نماد عظمت و قدرت و اعتبار آلمان محسوب میشود جز با حضور طراحان و دانشمندانش و اعتقاد و اعتماد به توان ملی خود امروز نماد قدرت نبود. برند ها از فکر و ایده و تلاش و توان دانشمندان و صنعتگران و تک تک آنان متولد میشوند که به خودشان اعتقاد دارند.برندی ملی تنها و تنها وام دار هویت ملی است. آنگاه که ما بدون آگاهی و بدون ذره ای دانش و عدم شناخت از توانمندی یک "ساخت وطن" بدان نام یک شرکت بی نام و نشان و یا همان NONAME میگذاریم در حقیقت بر این مطلب تاکید داریم که "ما خودمان را حساب هم نمیکنیم.". دوستان من. شرکتی که امروز از آن به عنوان یک شرکت بدون نام یاد کردید در حقیقت جایگاه ای است برای حفظ و پاسداشت آنان که از بهترین دانشگاه های این مرز و بوم برای اعتلا و خودباوری ملی به پا خواستند. در زمانی که در بدترین شرایط تحریم به سر میبریم آنان با درک شرایط کشور بر سر آرمان "خودباوری"خویش ایستادند و در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات محدودیت ها را کنار زدند و در تمامی حوزه های بانکداری،حمل و نقل هوشمند،کسب و کار الکترونیک و ایجاد زیرساخت های امن مخابراتی و اطلاعاتی هوشمندانه ترین محصولات را تولید و در جای جای این مرز و بوم گستراندند تا امروز بانک ها بدون لحظه ای تعلل خدمتگزاری کنند و شهرها هوشمندانه تر مدیریت شوند.و اینجاست که فاصله ی نرم افزاری بین ایران و دنیا به اندازه ی یک کلیک بیش نیست که به همت اینان و همه آنانی که دیروز در سکوت و به دور از شعارهای رنگین و تو خالی ،ساختند و امروز فریاد "ما توانستیم"را بر پیراهن سه رنگ ایران زمین نقش بستند.
به راستی چرا در باورهای ما "بنز" یک هویت است اما "فناپ"یک شرکت بی نام؟
تا زمانی که "به خود باوری"هایمان فقط در رسانه ها و بر روی کاغذها بماند.امروز فقط در ذهن ما "بنز"برند میشود ولاغیر....
در یک جمله سخن کوتاه کنم:
زر ماکارون و فناپ و خیلی برندهای دیگر اگر امروز نباشند همین "خودباوری"هایی که داریم را هم نداشتیم.
و به تو ای قلم بر دستی که این متن را نوشتی یک نصیحت دارم"دنیا بسیار گسترده تر و بزرگتر از آن است که ذهن ما جای گیرد.پس نگاهت را به وسعت دنیای بزرگ کن و قلمت را به واقعیت و حقیقت بر صفحه حرکت بده و بدون آگاهی از آنچه ندانی ننویس."
نظرات بیشتر