در کل خانمها حسودند و خودشون با خودشون هم ندارند تو محیط های مختلف کار کردم همیشه خانمها با هم نداشتند و از هم بدشون میومد و کاری به هوو بودن نداره
پاسخ ها
ریما
||
۱۷:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
من با نظر شما کاملا موافقم...چون یه زنم..!!!تو محیطهای کاری که حسادت غوغا میکنه..
ازاد
||
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
اخه مردها اصلا زیر اب هم رو که نمی زنند!!!!!!!!
ناشناس
||
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۷
آزاد جان مردا اگه زیرآب هم بزنن تحت تاثیر وسوسه های شماست
بی تا
||
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
اتفقا مردا تو محیط کار بیشتر حسودن و زیر آب می زنن. تو محیط کار تجربشو داشتم. چشم ندارند موفقیت زنها رو ببینن.
علی
||
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
بیتا خانم خود زنها هم میدونن چون حسادت در ذات زنانه.بپذیرید
ناشناس
||
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
باریکلا گل گفتی همه میدونن
روی
||
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
حسادت در همه هست. در مردها و زن ها. این چیزیه که به راحتی دیده میشه . برای نمونه یک آقا رو با باجناقش مقایسه کن ببین چه میکنه تا برسه به هوو.
در ضمن لطفا با کلمات بازی نکنید با گفتن غرور و ... جنس همه این احساس ها یکی هست.
علی
||
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
10:58 نمیدونم چرا میخواین صفات ویژه زنها رو به مردها هم نسبت بدین.حسادت مخصوص زنهاست
در ارتباط با این موضوع دو مشکل وجود دارد 1-هوو را نباید با همسر در یک ساختمان اسکان داد2-هوو نباید از زن اول هاون بگیرد . اگر این موارد رعایت شود چنین مشکلاتی بوجود نمی آید.
تابناک غلط نکنم اخیرا یکی از خبرنگارهات داره پایان نامه در مورد خیانت زوجین می نویسه. راحت هم از طریق کامنت ها نظرات میدانی جمع میکنه. لااقل اکیپ کامنت گذار رو برای جلسه دفاع دعوت کنید. قول میدیم گل و شیرینی هم بیاریم.
کسانی که میگن مرد نباید بیش از یک زن بگیره به نظرم ربطی نداره.ممکنه اون خانم به جای هوو به در منزل همسایه میرفت و او را می کشت.نهایتا می شود منزلهای مجزا برای هووها گرفت
پاسخ ها
افسانه
||
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
قربونم بری با این نظرت
علی
||
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
افسانه خانم نظرات ایشان کاملا معقول است آیا دلیلی بر رد آن دارید؟
همان ناشناس
||
۱۹:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۸
دوست عزیز ناشناس
قتل فی نفسه انگیزه می خواهد. البته افرادی هم هستند که به دلیل اختلالات روانی اقدام به قتل می کنند ولی ظاهرا این خانم فردی عادی بوده و اختلال روانی مشهودی نداشته وگرنه قاتل سریالی می شد! بنابراین وقتی زنی اقدام به قتل هوویش کند قطعا انگیزه حسادت یا سرخوردگی یا انتقام یا ... داشته. قاعدتا این انگیزه ها شامل همسایه نمی شود!
علی
||
۰۹:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
همان ناشناس عزیز درسته اما قرار نیست همه دو زنه ها این مسائل رو داشته باشن.
حتماً توی خونه شون ماهواره داشتن چون توی ماهواره طرز کشتن هوو ، جاری ، مادرشوهر و غیره ... آموزش داده میشه واقعاً قبل از پیدایش ماهواره گرگ و میش هم با هم رفیق بودن چه برسه به هوو ها .
در ضمن لطفا با کلمات بازی نکنید با گفتن غرور و ... جنس همه این احساس ها یکی هست.