با سلام ای عزیزان شما خود توجه کنین که ماها چه کردیم عزیزانمان را حتی ورزشکاران مان را در بازی هم از دست دادیم اما خوب الان این مرز وبومی که این کارهارا کردیم ایا این عدالت است که استان عزیز ایلام جز استانهای محروم باشد؟؟؟؟؟؟؟؟ شما خود که دارید تصاویررا میبینین ماها چه کردیم خوب ایا این حق ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آزیتا
|
|
۱۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
2
پاسخ
به امید بازگشت سرور و بزرگی به سرزمین ایلام بزرگ، مادر تمدن ایران آریایی.
علی پ
|
|
۱۸:۴۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
خدا لعنت کند صدام ورژیم عراق ومردم متجاوز عراق را در هر زمان .وروح جوانمردان ورزشکار شاد .
لر ایلام
|
|
۱۹:۰۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
درود بر تمامی شهدا،تابی رویس جمهــــــــور کی به استان ایلام می آیند تا اوج محرومیت حوزه ی جنوب استان که از راه های ارتباطی بسیار نامناسب رنج میبرند را از نزدیک نظاره گر باشندبرای ومشکلات مردم شهید پرور این دیارچاره ای بی اندیشند
عباس عابدینی
|
|
۱۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
بسیارمتاسف وانئوهگین شدم به خانواده های آنهاوهمچنین جامعه ورزش تسلیت می گویم
ناشناس
|
|
۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
آخه ناراحت میشن مسولین بین المللی این حرفا را نباید زد باید خودشیرینی کرد خب کدخدا هستند دیگه بده
ناشناس
|
|
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
چرا یک استادیوم و یا یک مجموعه ورزشی بیاد این شهیدان چوار نامگذاری نشود؟
خلیل
|
|
۱۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
1
پاسخ
ما مردم ایلام در طول 8 سال جنگ با عراق خیلی زجر کشیدیم چه در تابستان و چه در زمستان به دلیل بمباران شدن شهرمان مجبور بودیم در زیز چادر و در کوه ها زندگی بکنیم با کمترین امکانات و این پرپر شدن عزیزانمان و بمباران شدن زمین فوتبال چوار گوشه بسیار کوچکی بود از الام مرد استان ایلام در زمان جنگ ولی ای کاش بزرگان کشور به قدر این مردمان بدانند ولی افسوس که ... اشکال نداره ما هر چه زجر و زحمت کشیدیم در طول جنگ فدای خاک پاک وطنم و به خود میبالیم برای این جانفشانی ها در راه خاک پاک ایران عزیزم الهی ایران عزیز مرا از هر پلیدی و زشتی دور بدار و جاوید باد ایران کشورم در پایه ی صلح و ارامش و امنیت و رفاه و دوستی با تمام مردم دنیا.
ناشناس
|
|
۱۹:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
0
پاسخ
چه ربطی ب سنگسار افغانستان داشت
سید
|
|
۲۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
0
1
پاسخ
ما که در ایرانیم و ایرانی بی خبریم ؟! چه رسد به کفاشیان و دارو دسته اش!!!