درسته که سال قبل و سالهای قبلتر عوامل بیرونی مانند کمیته داوران و مافیای فدراسیون قهرمانی را از پرسپولیس می گرفتند ولی امسال خود بازیکنان پرسپولیس و علی دایی این قهرمانی را از پرسپویس و طرفدارانش گرفتند تا امسال هم میلیون ها هوادار غمگین تر باشند.
برای نوه امام داشتن اطلاعات سیاسی و احتماعی ارزش و افتخار است نه اطلاعات فوتبالی. اطلاعات فوتبالی مربوط به افراد است که وقت آزاد زیاد دارند و برای پرکردن اوقات بیکاری فوتبال نگاه می کنند. ولی برای فردی مثل نوه امام بنظر چنین وقت های آزاد و مرده ای نباید وجود داشته باشد.
بازیکنان پرسپولیس همیشه کثیف ترین افراد در ورزش ایران بودن
اثباتش هم زیاد کاری نداره می تونید خونه های مجردیشون رو که در کنار خونه خیلی از مردم همین شهر هست رو بررسی کنید و از همسایه هاشون بپرسید
اون قضیه گرفتن بازکنان پرسپولیس در اون محفل کذایی در چندین سال قبل رو هم که همه می دونن ولی خودشون رو زدن به اون راه
جناب آقای حاج سید حسن آقا
شما با چهره گشاده و نورانیتان و اطلاعات بالای ورزشی تان و اتصال به خاندان امام(ره)، محبوب جوانان این سرزمین هستید...
از عادل خوش ذوق هم تشکر...