ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
پزشک کشیک بیمارستان پارسیان باید الگویی باشد برای تمام کسانی که قانون را در برابر شهرت و مقام افراد نادیده گرفته و به آنها اجازه میدهند مانند قلدرها در جامعه زندگی کنند. اگر ماجرا همانگونه که از قول پزشک اورژانس نقل شده اتفاق افتاده باشد باید ممنون ایشان شد که با جلوگیری از قانون شکنی قلدرمآبانه افراد، زحمات و دردسرهای بسیاری را بجان خریده اند. ولی ایکاش ایشان با پایبندی بیشتر به ضوابط بیمارستان در مورد ساعات ملاقات بیماران، به گروه ملاقات کننده از ابتدا اجازه ملاقات بیمارشان را نمیدادند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
چقدر تو کشورمون امنیت داریم

اگه این اتفاق توی اروپای ورشکسته و آمریکای جنایتکار افتاده بود...
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
آخه این مثلا فوتبالیستها که از فوتبال و ادب بویی نبردند انگار امام زاده هستند که بی جهت اینقدر ارگانها تحویلشون می گیرند.دکتر جون ایشالا به حقت برسی
مهدی 13
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
با عرض سلام
نیروهای شاغل در انتظامات بیمارستان ها کار سنگینی دارند و باید افرادی آموزش دیده باشند. معمولا وضعیت روان ما بسیار شکننده و طوفانی است و به سرعت از کوره در میریم. بیشتر ما با کوچکترین برخوردی احساس توهین به شخصیت مون دست میده. منم همینطورم. واقعا باید چیکار کنیم؟
ناشناس
|
United States
|
۱۱:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
نیروی انتظامی واقعا باید جوابگو باشه. ومسولان بیمارستان باید سرشان بندازند پایین اونقدر غیرت ندارند از پرسنلشون حمایت کنن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
خدا لعنت کند افرادی را که با پول این ملت گنده لات شده اند و حالا که احساس گردن کلفتی می کنند، ضعیف کشی می کنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
خاک عالم تو سرش. با پول مفت باید هم هار بشن بعضیا.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
اگر واقعا واقعیت داره که اسمشو بگید تا آبروش بره تا بفهمه تافته جدا بافته نیست حالا هرکسی که می خواد باشه اگرم واقعیت نداره که چرا مثل روزنامه های زرد شدید؟مردم باید بدونند یا نه؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
کمیته منشور اخلاقی کجاست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۱
چرا باید بازیکن محبوب بازداشت شود. او حق دارد هر کاری بکند و کسی مانعش نباشد. کافی است اشاره ای بکند تا هزارها طرفدار به حمایتش برخیزند.
نظرات بیشتر