ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۲ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۲
آدمهای کوچک فکر می کنند با کوچک نشان دادن انسانهای بزرگ "بزرگ بنظر خواهند آمد ولی این یک خیال است.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
مرحوم تختي ساكن خيابان خاني آباد بود و شايسته است از پيرمردان اين محله راجع به اين مرحوم تحقيق شود و آنگاه معلوم مي شود كه اين بزرگوار مردي متدين و مسجدي بود . هنوز اهالي اين محله نماز جماعت او پشت سر مرحوم آيت الله شيخ علي مدرس را بخوبي بياد دارند و هميشه از تقوي و خداترسي مرحوم تختي سخن مي گويند . چنين كسي حتماً‌ خودكشي نمي كند و از ساحتش چنين سخني دور است . در عين حال دشمني و عداوت خاندان پهلوي با تختي مطلبي پوشيده نيست و نحوه مرگ آن مرحوم هم بخوبي مي رساند كه اين جنايت را دستگاه ظلم پهلوي انجام داد. خداش او را غريق درياي بي پايان رحمتش نمايد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۶ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
با این وضعیت خدا به دادمون برسه. به تختی هم رحم نمی کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۳ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
جامعه از او به عنوان قهرمان ياد مي كند اينكه ثابت كنيم خودكشي كرده چه دردي ازمارا امروز دوا ميكند جزاينكه آرمان ها را زير سئوال ببريم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۰۷ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
تبریک میگم روز به روز بیشتر شبیه کیهانیها میشید ... روز به روز هم کامنتهای مخالف زیاد میشه ... خطرناکه براتون .
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۰۰ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
عزیزانی که در کامنت ها دم از تختی دوستی میزنند چرا از خود نمیپرسند که چه بر سر تنها یادگار تختی، بابک عزیز آمد؟ و چرا ایشان مجبور به ترک ایران و سکونت در آمریکا شدند؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۸ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
مرگ جهان پهلوان تختی درهاله ای از ابهام است اما انچه که درحال حاضربرای ما اهمیت دارد منش ان عزیزدرزمان حیاتش است که جوانمردانه زندگی کرد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۱ - ۱۳۸۷/۱۲/۰۳
اين نويسنده كه ادعاي روشنفكري ميكند بايد متوجه باشد كه خدايي نكرده اگرهم خودكشي كرده است نسبت به باورهاي جامعه و اسطوره هاي جامعه و آن شخصي كه در اين دنيانيست تا پاسخگو ي حقايق باشد، احترام بگذارد ضمنا نميدانم كه اگر چهره تختي مخدوش شود چه چيزي گير اين آقا مياد ؟؟