ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۵۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
کیروش خیلی مربی فهیمی است
کريم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
مگه آراس خودرو اسپانسر نشده بود؟پس چرا اين مسوولين عزيز زدن زيرش؟
خوش بین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
بیخیال ما که از ارژانتین مساوی میگیریم بعد نیجریه رو میزنیم بوسنی رو هم با اختلاف میبریم بعدشم میریم مرحله بعد،یهو از خواب بیدار میشیم میبینم
اه ما رفتیم جام جهانی اه اه امتیازمون منفی شده وای گل زده صفراوه اوه گل خورده روم به دیوار نمیتونم بگم وای تفاضل خیلی زیاد وای بازم حذف شدیم بعدش کیروش رفته کشور خودش ماهم با کلی هزینه برگشتیم دو سه روز کارشناسی دلایل حذف ودرانتها دوباره میریم سر خونه اولمون این بود قصه ما
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
ای کاش این دلسوزان فوتبال اتومبیل اجنبی سوار نمی شدند!!برا تفریح به ممالک اجنبی نمی رفتند !بچه هاشون هم برا تحصیل به دانشگاه های اجنبی نمی فرستادند!!!اون می نشستند آ حرف میزدند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
از تمام بازیکنان و مربیان میلیاردی لیک بخواهید که داوطلبانه بیست درصد درامد فوتبالی دو سال اخیر را خود را جهت حرکت تیم ملی واگزار کنند اخر انها از همین فوتبال می برند و میخورند ومیلیاردر شدهاند تازه اگر تیم ملی افتخار افرین شود به نفع همین هاست
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۳۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
آقای کیروش ، شما حق دارید اینچین بی ادبانه فوتبال ایران و آسیا را مورد توهین قرار بدهید.
چون فوتبال ما صاحب ندارد. ولی شما نه دلتان به ایران بند است و نه عاشق ایران شما دلتان به دلارهای که دریافت کردید و خواهید گرفت بند است. تیم فوتبال ایران برای اولین بار نیست که به جام جهانی می رود. و انصافا با مربی ایرانی خیلی بهتر نتیجه گرفته است تا با شما خارجیان پولکی. شما که لیگ ایران را قبول ندارید و با چراغ قوه و ذربین در جهان دنبال بازیکن می گردید. خیلی از بازیکنان اروپایی، افریقایی، ، امریکای که شانس حضور در تیم ملی کشورشان را ندارند حاضر هستند حتی با دادن پول و گرفتن ملیت هر کشوری که در جام جهانی شرکت دارند عضو تیم ملی شوند. شما هم که ماشاالله حرفه ای هستید و ارتباط جهانی با مافیا فوتبال را دارید. با گرفتن مبالغی هنگفت از آنهای دعوت کنید تا در جام جهانی معروفتر شوید. و به تاریخ بزرگان فوتبال بپیوندید. و این همه فوتبال ایران و مدیران ذلیل و بی عرضه آن مورد تمسخر قرار ندهید.
شما با تیم ایران مطمنا نتیجه ای در جام جهانی نخواهید داشت. و دستمزدتان خواهید گرفت و به کشورتان خواهید برگشت و به ریش ما و مدیرانم خواهید خندید. شرم باد بر کسی که فکر کند شما از ایرانیان بیشتر به تیم ملی ما علاقه دارید.
amir
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
مسولین بی لیاقت نمی خواهیم اونا خون شهیدان رو با بی مسئولیتشان زیر پا میزان کسی
هم نیست یقه شون رو بگیره.
ناشناس
|
Germany
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
این فوتبال مسخره باشگاهی رو از اسفند به بعد تعطیل کنید و بازیکنها رو بدید به مربی تیم ملی شاید یک کم به این بازیکنها فوتبال یاد بده. اگه قرار بود بازیکنهای ما از تیمهای باشگاهی چیزی یاد بگیرند این وضعیت لیگ نبود. واا... نجنبیم آبرومون میره تو جام جهانی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
از قبل از صعود ایران به جام جهانی این امیر مافیایی چشمش به نیمکت تیم ملی بود بعد از صعود که دید جایگاهی نداره شروع کرده به تخریب تیم ملی الان هم ول کن نیست. اخه مافیای عزیز لیگ ایران هم برای تو زیاده
محسن
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
سعود به جام جهانی و شکل جدید تیم ملی شاید 10 درصد توانایی آقای کیروش باشه. یادمه در اولین روزهای حضور کیروش در ایران در همایشی عنوان کرد: متعجبم از کسانی که با من قبل از عقد قرارداد صحبت از تحول در فوتبال می کنند و میخواهند ساختار فوتبالشان را تغییر دهند ولی حتی حاضر نیستن کمترین هزینه ای در فوتبال پایه خود انجام دهند.
کیروش در ادامه گفت: تیم ملی پرتغال زمانی توی هواپیما 3 بر صفر از تیمهایی مانند آلمان و ... عقب بود، تحول تیم ملی پرتغال ناشی از توجه جدی به رده های پایه و کشف و پرورش استعدادهای این کشور بود.
ما چی به کیروش دادیم که چیزی هم بخوایم همینم از سر ما زیاده.
نظرات بیشتر