البته این چغندر قند است نه چغندر لبویی. باید دید شربت غلیظی که استفاده می شود چیست شاید شیره خود چغندرقند پخته در ته دیگ باشد. یک راه خوب و سلام هم برای رنگ بهتر می تواند پختن چغندر لبویی ( که دارای مقدار رنگ بالایی است و البته قند کمتر ) با چغندر قند می باشد . در هر صورت استفاده از چغندر لبویی در تهیه سالاد خیلی خوب است و در خوردن چغندر قند هم به دلیل قند بالا نباید افراط کرد. در هر صورت دست عکاس و همشهری چغندر فروش زحمت کش درد نکند که شیرینی می پراکنند.
این چغندر قند هست . لبو هم مثل همین هست ولی قرمزه ولی شیرینی کمتری داره . در شیراز لبو رو بصورت دیگه ای در میوه فروشی ها می فروشن و با در ماست رنده میکنن خیلی خوشمزس