شهاب
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
کل فرایندش چقدر بهداشتیه!
رضا
|
Austria
|
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
البته این چغندر قند است نه چغندر لبویی. باید دید شربت غلیظی که استفاده می شود چیست شاید شیره خود چغندرقند پخته در ته دیگ باشد. یک راه خوب و سلام هم برای رنگ بهتر می تواند پختن چغندر لبویی ( که دارای مقدار رنگ بالایی است و البته قند کمتر ) با چغندر قند می باشد . در هر صورت استفاده از چغندر لبویی در تهیه سالاد خیلی خوب است و در خوردن چغندر قند هم به دلیل قند بالا نباید افراط کرد. در هر صورت دست عکاس و همشهری چغندر فروش زحمت کش درد نکند که شیرینی می پراکنند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
این چغندر قند هست . لبو هم مثل همین هست ولی قرمزه ولی شیرینی کمتری داره . در شیراز لبو رو بصورت دیگه ای در میوه فروشی ها می فروشن و با در ماست رنده میکنن خیلی خوشمزس
محمد علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
خداوند به کارش برکت دهد احسنت به تلاش وغیرتش
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
دستشون درد نکنه تو سرما واقعا می چسبه. اما الانه که یک عده بیان بگن بهداشتی نیست!!؟؟
دلسوز
|
Turkey
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
زیبا/ هوس انگیز و البته غیر بهداشتی !
بارانی
|
United States
|
۱۸:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
خدا قوت !
ناشناس
|
Italy
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
دستهای پیرمرد از سرما قرمز شده بود....
ناشناس
|
United Kingdom
|
۱۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
خیلی نامردین. دلم ضعف رفت. نمیشه کیفیت و اندازه عکس ها رو یکم بیشتر کنید؟! همیشه آدم رو کف نگه میدارید.
میدونم حتی کامنت ام رو نمیخونید که.
بنیامین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۰
خداقوت....حلالت باد دست رنجت پدر
نظرات بیشتر