احسنت، این جملات حق گستاخی امریکایی ها را کف دستشان گذاشت . مذاکرات فرهنگ و صلح طلبی ابرانیان را به جهانیان نشان داد و باطن سفاک و خونریز شما را برای همه آشکار کرد.
آفرین به یادگار جبهه و شهادت ، بلاخره یکی باید محکم مقابل یاوه گویی جانکری بایستد .آمریکاها از ادب و متانت رئیس جمهور و مسئولین ما سو استفاده کرند .دیدیم که الحمد الله جواب دندان شکن رئیس جمهور محترم و وزیر خارجه عزیز در داووس ، امریکا به خشم آمده است .یاد جمله شهید بهشتی افتادم ؛ ایشان خطاب با امریکا گفتند به امریکا بگوید از دست ما عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد .
به کری نذکر دهید که ایرانی در مشکلات بین المللی از هر گروهی هم باشند در مشکلات خاکی با هم متحد میشوند ابرانی مثل کشورهای عربی نیستند که دنبال منافع شخصی باشند ایانی .فقط ایرانی است تمام .سردار با نظر شما موافقم وشاید بیشتر.
ما مرد جنگیم نه حرافی کری حراف