ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
ذخایر ژنتیکی از انفال هستند که مالکیت ملی و عمومی دارند، یعنی متعلق به 75 میلیون ایرانی هستند. چرا افرادی هستند که به خود اجازه می دهند به دارایی 75 میلیون ایرانی تعرض کرده و دستبرد بزنند؟ مگر ما چند رأس کل و بز یا هر جاندار دیگری داریم که باید فدای ... شکار آقایان شود؟ از وجود چنین انسان هایی که خود را اشرف مخلوقات می دانند و هر کار ناشایستی انجام می دهند شرمسارم!
شاکری
|
Germany
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
درود بر اینانلو آقای اینانلو با خیال راحت همشون رو شکار بکن و بزن تو رگ نوش جونت
آرام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
خودمونیما اول میگن خودش بوده بعد یکم فاصله میدن میگن برادرش بوده بعد برادرش میگه سرایدارش بوده ،میگم سرو صورت همو ماچ کنیم یه صلواتم بفریستیم موضوع ختم به خیر بشه تا سرایداره نگفته بچم بوده من نبودم (ما هم که هالو)
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
کجا کی و چه کسی اول گفته خودش بوده بعد گفتن برادرش؟ محیط زیست از اول گفته شکراله اینانلو
کارمند
|
Germany
|
۱۴:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
از بس تو صدا وسیما به این آقا تریبون دادن اخرش این شد
كوروش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
چقدر عجولانه قضاوت مي كنيد!!!
کاوه
|
Germany
|
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
من هم از این قوچا می خوام به من هم میدن تا باید دوست آقای اینانلو باشم
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
در زمانه ای که اکثر افراد به فکر پول -مقام و امثالهم هستند اقای اینانلو از معدود افرادی در رسانه های ایران است که سالهاست وقت و زندگی خود را صرف محیط زیست -حفظ حیات وحش و اخلاق مداری در این حوزه کرده.
من واقعا از نوستنده متن بالا تعجب میکنم که بالاخره گناه اقای اینانلو چیست؟ فرضا برادر ایشان نه یک قوچ بلکه خدایی ناکرده یک انسان را کشته بود تقصیر اقای اینانلو این میان چیست؟ فقط صرف اینکه اقدام برادرش را که هنوز ثابت نشده و نمیدانیم جزییات ان چیست چرا محکوم نکرده؟
اقایون این قدر داستان سرایی و پیش داروری قبل از حصول اطمینان از موضوع نکنیذ.ما ملتی هستیم که با یک قوره سردیمان وبا یک مویز گرمیمان میکند.
موضوعات خیلی خیلی مهمتر از جمله نابودی جنگلها و مراتع و خشک شدن دریاچه ها و رودخانه ها و از بین رفتن هفته ای یک پلنگ (نسل در شرف انقراض در ایران) و غیره داره اتفاق میفتده و بعد از مدت کوتاهی همه ما فراموش !!! میکنیم و حالا چسبیده ایم به شکار یک قوچ که احتمالا!!!! کار برادر فلان مجری بوده!! برای اینکه هیجانش بیشتر بشه میتونید دربرنامه 90 هم مطرحش کنید.
قوشچی
|
Germany
|
۱۴:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
اگه جلوی این جور آدم ها گرفته نشه همین چنتا حیون هم دیگه تا چند سال آینده نخواهد بود
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
امروز اگه چیزی نگیم مطمئنا فردا دیگه دیره
ثریا
|
Germany
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۴
امروز شکار قوچ فردا شکار کل و پس فردا شکار اهو .......
نظرات بیشتر