بدون شک یکی از بهشتهای پولشوئی در دنیا ایران است.دو گروه هم در ایران با مونیتور شدن حسابهای بانکی خود مخالفند:1-کسانی که با حسابهای بانکی خود پولهای حاصل از معاملات کثیف را گردش داده و پولشوئی می کنند که در بعضی از حوزه های کسب و کار وجود دارند و نیز معامله گران مواد مخدر2-ارتشاء کنندگان و مختلسین که البته اینها بیشتر در صندوقهای مالی و اعتباری سپرده گذاری می کنند.البته از یک نکته هم نباید غافل شد و آن هم این است که سیستم بانکی کشور در همراهی با این دو گروه دلش نمی خواهد که مونیتورینگ حسابها حداقل برای پلیس مبارزه با مفاسد اقتصادی هم اتفاق بیفتد.
نه قصد حمایت از قوانین غربی را دارم و نه به قواعد اسلامی (با تاکید اسلامی) ایرادی میبینم. اما متاسفانه در این مملکت همه چیز ایرانیزه میشود. مثلا بانکها از سیستم الکترونیک برای محاسبه اقساط وام و بهره بانکی استفاده میکنند. فرمولها متفاوت و احتمال اشتباه یا ظلم به مشتریان بسیار است حال اگر به بانک مراجعه کنید و بخواهید روش محاسبه بهره وامتان را توضیح دهند میگویند سیستم است دست ما نیست. یا در ثبت نامهای اینترنتی میگویند اشتباه از سیستم است و کاری از دست ما بر نمیاید!!!
بررسی حساب تک تک افراد ایرادی ندارد. حتی باید املاک و مستغلات نیز حساب شود و مالیات بر املاک خالی اخذ شود. حتی باید برای انتقال اسناد و حسابها به اسم زن و فرزند هم راهی اندیشیده شود. باید از ترددها داخل شهری خودروها عوارض اخذ کرد و آلاینده ها را چندبرابر جریمه کرد. اما یک جای کار ایراد دارد. اولا عدالت رعایت نمیشود و باز حساب کارمندهاست که بررسی میشود و خاوریها و بابک زنجانیها به خوبی از سیستمهای مکانیزه و فوق پیشرفته جان به در میبرند و ثانیا دولت به دنبال پر کردن چاله چوله های خود میافتد. کیست که نداند بیشترین مالیات تحت عناوینی مختلف ارزش افزوده- درآمد- تکلیفی- پیمانکاری و ... همراه با جرائم واهی از تولید کننده اخذ میشود و دلالها به راحتی سیستم!ها را دور میزنند. آنوقت کارمندی که حسابش را با قرض و قوله فعال و پرگردش کرده تا با معدل بانک وام بگیرد باید مالیاتش را هم بدهد. یا کسی که برای سهولت در امور بانکداری اینترنتی وجوه شرکتی را در حساب شخصی اش میچرخاند تامین کننده وجوه میشود یا به جرم پولشویی تحت تغقیب قرار میگیرد. یا حداقل سوء سابقه ای میشود برای ترور شخصیتهای آینده که بخواهد جایی رایی چیزی بیاورد و... اگر پاسخ این است که " باید برای اینها راهی اندیشیده شود" توصیه میکنم اول فکری برای تبعیض مالیاتی بین تولید کننده و دلال بکنید که به قدمت اقتصاد این مرز و بوم است بعد بروید سروقت کنترلها و امنیتی کردن اقتصاد
تمت....
هوطنان عزیز : تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف - مگر اسباب بزرگی همه آماده کنی.
آن کشورهای پیشرفته که دوستان اشاره دارند ، طبق گفته خود این دوستان ( یشرفته ) هستند. سیستم و روند مشخصی از چند قرن پیش در آنها اعمال شده و دردسرها و مسائل کشور ما را نداشته و ندارند. پول نفت نداشته اند ،قاجاریه نداشته اند ، آقازاده ندارند ، در روند انجام سیستم رفیق بازی و رشوه خواری ندارند ، چون مجازاتها و عواقب تعیین شده است و در بیش از 90 درصد موارد اجرا می شود. فاصله نظم اقتصادی ما با کشورهای بقول دوستان و ، البته واقعآ ، پیشرفته ، چیزی بیش از 100 سال کار صحیح و مستمر است. در کشوری که به بنابر آمار خودش ف کار روزانه هر نفر بیش از 20 دقیقه نیست ، این 100 سال چندبرابر هم می شود! اجرای قانون کشورهای دیگر در ایران ف نیاز به بومی سازی و فراهم نمودن بستر مناسب دارد. این مساله قطع و وصل یارانه هم بیشتر جنبه روانی و پرت کردن حواس مردم دارد. وگرنه بقول دوستانی که اشاره کردند ، بهره مندی از ثروت ملی که بنابر طرح مجلس (هدفمندی یارانه) در زمان دولتهای 9 و 10 اجرائی شد، فقیر و غنی ندارد. همانطور که فقیران ایرانی هستند ، ثروتمندان هم هستند. و به این بهره مندی محقند! دولت یازدهم هم بجای اینکه با داشته ها و توانائی هایش به مقابله و حل مسایل بپردازد ، دائمآ از نداشته های دولتهای قبل گلایه دارد. خوب دولت محترم ، شما که می دانستید و به میدان آمدید( براساس شعارهای انتخاباتی) ، پس شجاع باشید و بگویید نمی توانیم.
مساله دولت بتنهائی نیست ، ویرانه ای که از نظر اقتصادی در طی چند دهه قبل بوجود آمده به زمانی دو برابر جهت تصحیح نیاز دارد ، آنهم بشرط عزم !
مگر اختلاس های زمان دولتهای قبل، تورم های 50 درصدی ، و سایر نابسامانی ها فراموشتان شده؟ یکی از مهمترین دردهای ایرانیان ، فراموشی تاریخی است. پیروز باشید.
ببنید در این مملکت انواع رانت ورانت خواری شایع است که افراد خاص صاحب اموال نجومی میشوند هیچ کس هم جواب گو نیست مثلا در چند دهه گذشته سازمانی وجود داشت بنام سازمان صنایع ملی که تشکیل شده بود از صنایع طاغوتیان فراری که مدیریت میکردند ولی به هر دلیلی تصمیم به انحلال آن گرفتند وآن شرکت هارا به ثمن بخص به معمولا افراد خاص فروختند ولی در بسیاری موارد موجودی انبار آن وا گذاری ها بیشتر از قیمت فروش آن ها بود یعنی کل زمین و ماشین آلات مجانی واگذار گردید حالا پس از بیست واندی سال این ثروت حلال را چطور میشود خساب رسی کرد !؟!؟!؟!؟!؟!
سلام من کارمندم واز اول سال تا حالا 40000000ریال مالیات پرداخت کردم (35درصد حقوق)ولی مشتریان بانک از سال گذشته تا حالا سرمایه خود را 3بربر کرده اند ولی یک ریال مالیات نداده اند البته بعضی از انها -مالیات مشاغل هم نسبت به مالیات حقوق بگیران کمتر است ما مالیات 6درصد ارزش افزوده هم باید بدهیم
اگر دولت سياست كنترل پول مردم را در حساب هاي بانكي كنترل كند و از آنها ماليات بگيرد در اين صورت مردم بجاي اينكه پول ريالي خود را در بانك ها ذخيره كنند و يا سرمايه گذاري كنند پولهاي ريالي خود را تبديل به دلار و يورو و پوند و پول هاي با ارزش و معتبر جهاني ميكنند و آنها را در منزل خود در گاو صندوق ذخيره و پس انداز ميكنند با اين كار هم ارزش ريالي آنها با گراني و پائين آمدن ريال اعتبار بيشتري پيدا ميكند و هم دلار و يورو و پوند آنها در گاو صندوق مطمئن تر است و اين مسئله ركود اقتصادي را در جامعه به بار مياورد و تعادل اقتصادي و سرمايه گذاري جهاني در ايران از بين ميرود و ارز هميشه در مقابل ريال ضرر نميكند چنانكه دلار 7 توماني به سه هزار تومان رسيده است و هاگذا
چون قانون گذاران خود حسابهاي وزين و چند ده واحد مسكوني دارند حريم خصوصي را بهانه مي كنند ايكاش صد ميليون در بانگ داشتم سالي 22 ميليون سود مي گرفتتم نه 8/1 ميليون يارانه ........سر كاريم يارانه متاسفانه به محبوبيت و انتخابات گره خورده نه حريم خصوصي ..