قطعا این جزو حریم خصوصی افراد است ،اگر بیت المال از پول نفت داره تقسیم میشه منطقی نیست همه افراد یکسان برخوردار بشن ولی تقسیم عادلانه یارانه نباید دلیلی بر ورود به حریم خصوصی افراد بشه
همین الانم دولت دسترسی کامل داره به حسابها فقط افراد عادی نمی تون از این اسرار با خبر باشن به نظرم قدرت مالی هر شخص در این دوره از زمان قدرت او محسوب می شه بنابراین هر چقدر سرمایه بیشتری داشته باشی قدرتمند تری
سلام. دستهایی در کار است تا فرار مالیتتی شرکتها و اشخاص ادامه یابد وگرنه میتئان با یک لینک ساده از فرار مالیاتی به خصوص شرکتها بزرگ ÷رده برداشت: شرکتها دو تا دفتر حساب دارن یکی برای اداره مالیات که انها را کم سود نشون بده و دوم برای بانک ها که انها را پر سود نشون بده که بتونن بیشتر تسهیلات بگیرن. حالا این دو تا را به هم لینک بدن : مساله حل است. جرا این همه شرکت های حسابداری یا در واقع حسابسازی پر درآمدند؟
یه روش نسبت مفید و ساده تر هم به نظر من میرسه. عددی مثل یک میلیارد رو در نظر بگیرید و هر حسابی بالاتر از این عدد بود مورد بررسی قرار بگیره. (درسته که راه دررو باز هم هست اما) فکر کنم خیلی کمک کنه. بدیهی هست که حسابهای زیر این مبلغ احتمال اختلاسشون کمه.
بله . کنکاش در زندگی مردم به هر دلیل و به هر شیوه ای باشد صحیح نیست . درآمد و حساب شخصی افراد که زندگی شخصی دارند و دسترسی به بیت المال ندارند و با کارکرد شخصی اقدام به کسب درآمد میکنند نباید تحت نظر باشد . بلکه این کار باید برای اشخاصی صورت بگیرد که با پول و مال مردم و بیت المال سروکار دارند .
اقایان اول به فکر افرادی باشند که خیلی علنی در حال استفاده از امتیازات و وام بانکها هستند و اطلاعاتشون اصلا حریم خصوصی هم نیست، بعد بیاند حسابهای خالی ما رو بررسی کنند.
چه حریم خصوصی باشد چه نباشد اینجا چیزی گیرشون نمیاد.
معلومه که حریم خصوصی نیست، اگر شخص پولش مشکلی نداره و مالیات واقعی درآمدش رو داده نباید از بررسی بترسه. اما حرف اینه که مردم باید حساب و کتابشون معلوم باشه تا امثال خاوری با پولشون فرار کنن بعد هیچی به هیچی؟