جناب استاد به نظر شما امکانات مملکت بطور مساوی نباید بین تمامی مردم توزیع شود . آیا پیشنهاد شما جنبه کارشناسی دارد یا ماموریت خاصی باعث این اظهار نظر شده است ؟؟؟
پاسخ ها
علی رضا
||
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
به نظر من بر اساس شایستگی و مثمر ثمر بودن افراد باید امکانات توزیع شود. در بحث یارانه ها کمک به بخش ضعیف جامعه مطرح است که در سالهای گذشته بین همه توزیع شده و این کار غلطی است. در تمام دنیا برای افراد ضعیف جامعه و طبق شرایط شفاف و مشخصی کمک هزینه یا یارانه داده میشه و همه از آن بهره نمی گیرند. در واقع تعریف و توقع همگانی بودن یارانه ها غلط بوده و نباید از ابتدا اینگونه عمل میشد.
در گذشته نیز یارانه ها پرداخت میشد ولی نه به اشخاص همین که قیمتها پایین بود به دلیل یارانه داده شده به کالاهای اساسی بود و باید هم بخشی از یارانه بازهم به مایحتاج اساسی زندگی مردم داده شود. مثل شیر باید یارانه ای بشه و حتما" همه اقشار از آن استفاده کنند.
یارانه ها تورم زا است چون حجم نقدینگی را افزایش می دهد. دلیل این همه تورم این است که حجم نقدینگی در زمان ریاست جمهوری قبلی تقریبا 10 برابر شد.
درست است که ماهیانه 40 هزارتومان میگیریم، ولی در مدت همان یک ماه، مبالغ خیلی بیشتری به دلیل تورم از جیب مردم می رود.
به نظر بنده باید کلا یارانه ها را حذف کنند و در مقابل قیمت حامل های انرژی را نیز کاهش دهند.
در دراز مدت، دولت می تواند با پول یارانه ها، در مناطق محروم اشتغال ایجاد کند. در طول این مدت، دولت می تواند به اقشار ضعیف مناطق محروم (فقط مناطق محروم و نه شهرها)، سبد کالایی عرضه کند.
این سبد که معلوم نیست به چند نفر و به چه کسانی داده خواهد شد و به خانواده ای که زن و شوهر شاغل هستند 2 بسته و به خانواده های بیکار داده نخواهد شد از تقوای دولت سرچشمه میگیرد و عین عدالت و اعتدال است. و تازه باید در صف های طولانی ایستاده و پس از گرفتن آن سبد را به واسطه ها فروخت و به این عمل گدا پروری گفته نمی شود و به این کار عزت دادن به مردم اطلاق میشود. زیرا دریافت پول از خود پرداز و یا دادن پول آب و گاز و برق و یا خرید از فروشگاهها با کارت بانکی گدایی محسوب میشود تاز آبروی کسانی که از پس انداز خود خرید می کنند نیز می رود چون مردم فکر میکنند ایشان یارانه گرفته و برای خرید به فروشگاه آمده است.
با سلام
ایشان شکر خورده اند . دوستان زیاد توجهی به سخنان ایشان نکنند
دولت خودش مسبب افزایش قیمتها و تورم است البته منظور از دولت سیستمی است که این فرایند را انجام میدهد و نه به معنای اشخاص حاضر درآن. فاز دوم را اجرا نکند تا تورم هم افزایش نیابد و این چرخه باطل خود ساخته را از بین ببرد و همچنینی برای کاهش تورم هم نمی شود جنسهای بنجل را که در انبارها پوسیده و باد کرده را بعنوان یارانه به مردم انداخت و یا در قالب این واژه نو پای چند ساله تحت عنوان بسته های حمایتی بیمه و ... که هیچگونه حساب و کتابی ندارند حق ملت را هپولی کرد
و دیگر اینکه به گفته ایشان چیزی حدود 46 میلیون نفر در این مملکت نیاز به یارانه ندارند یعنی 46 میلیون نفر با درآمدی بالاتر از خط فقر زندگی می کنند که این خود با آمارهای منتشره قشر کارگران و کارمندان و حداقل حقوقی ها و کسانی که در این دسته بندی ها نیستند ولی از خط فقر هم درآمدشان کمتر است که این یعنی دروغ بزرگ توسط ایشان و همفکرانشان
چطور میشود که زمان تبلیغات انتخابات اقای روحانی فرمودند که یارانه ها یک قانون است و باید ادامه پیدا کند. حالا باعث تورم شده!شماها که برایتان فرقی نمیکند ولی بیشتر مردم با همین اجاره خانه و قسط میدهند.
اقای راغفر حرفتون صحیح ولی این دولت نیست که قیمت ها را بالا میبرد بلکه این تورم باعثش همین مردم هستند که بیخود و بیجهت قیمت ها را بالا میبرند که وقتی ازشون میپرسی میگن دولته یا به خاطره دلار گرونی هیچ ربطی به یارانه ها یا سبد کالا ندارد
در گذشته نیز یارانه ها پرداخت میشد ولی نه به اشخاص همین که قیمتها پایین بود به دلیل یارانه داده شده به کالاهای اساسی بود و باید هم بخشی از یارانه بازهم به مایحتاج اساسی زندگی مردم داده شود. مثل شیر باید یارانه ای بشه و حتما" همه اقشار از آن استفاده کنند.