کسی که یک جانبه به قاضی بره همیشه راضی برمی گرده ، تابناک جان کپی رایت باید در ایران باشد و تمامی افراد هم اگر می سختگیری شود می توانند سراغ نرم افزارهای رایگان بروند ، مگه مهندسین نرم افزار ما آدم نیستند و نباید حق کپی رایت داشته باشند؟ یکی از نیازهای ضروری صنعت بازی سازی و نرم افزاری کشور قانون کپی رایت هستش چراکه اون موقع رقابت بین بازی های ایرانی و خارجی عادلانه میشه چرا که بازی چند صد هزار تومانی خارجی به قیمت چندهزار تومان با کیفیت AAA در ایران منتشر میشن نفس بازی های داخلی رو می برن و در مورد نرم افزارها هم همین امر صادقه!!
لطفا از جنبه بازی ها و نرم افزارهای ایرانی و خارجی و همینطور کتابها هم تحلیلی قرار بدید.
ضمنا موتور بای سازی یونیتی و چند شرکت دیگر یا ایرانی ها رو تحریم می کنند و یا اصلا به حرف اونها توجهی نمی کنند چراکه ایران قانون کپی رایت نداره!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
همچین میگه مهندس نرم افزار کسی ندونه فک میکنه اگه این قانون اجرا بشه ویندوز 9 را اینا مینویسن. برنامه نویسی ما بهتر ا
ناشناس
||
۱۵:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
مطمئن باش در این صورت هزینه تولید بازی های داخلی خیلی بیشتر از نسخه های خارجیش می شه!
1- هنوز هم وقتی در مورد یک موضوعی مطلب می نویسد فقط جنبه دلخواه خودتون رو بررسی می کنید.کما اینکه در مورد فواید اعمال کپی رایت چیزی اشاره نشده و یا به ذهن نویسنده نرسیده، بدون مقایسه تاثیرات مثبت و منفی مستقیم و جنبی کپی رایت نمی توان اینچنین نتیجه گیری کرد.
2- اصولا برای ساخت هر اثر زحمت کشیده شده و فارغ از اینکه چه کسی و در کجا این اثر را بوجود آورده، باید دستمزدش پرداخت شود و گرنه دزدی محسوب می شود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
دزدی اینه که اونها نزارن ما حتی نفت خودمونو بفروشیم .
دزدی اینه که پول همان فروش اندک نفت را در بانکهایشان بلوکه می کنند.
دزدی اینه که هر وقت ملت ما به دانشی می رسند یک تحریم جدید عیه ما وضع می کنند.
قواعد حاکم بر این جهان خیلی ظالمانه است و این چیزیه که به ذهن شما نرسیده است محمود جان
كوهزاد
||
۱۶:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
درجواب ناشناس
خداوكيلي متن را خوندي؟ فقط نگاه كردي به كامنت محمود و يه چيزي نوشتي.اگه متن رو بخوني ميبيني اين جواب شما ربطي به موضوع نداشت
بابا بی خیال
این چیه دیگه
ما به اندازه کافی از طرف اون طرفی ها تحریم شدیم
خودمون بیایم خودمون رو دوباره تحریم کنیم
کدوم آدم عاقلی این کارو میکنه اخه ؟ :|
شما غیر کارشناسی ترین تحلیل ممکن رو در مورد مسئله کپی رایت انجام دادید. تو رشته کامپیوتر مخصوصا هوش مصنوعی و نرم افزار ما به راحتی توان تولید کردن نرم افزار رو داریم و عدم وجود قانون کپی رایت تو کشور باعث عدم رشد ما در این زمینه شده است. اگر قانون وجود داشته باشد تعداد بسیار زیادی شغل در کشور ایجاد خواهد شد که می تواند حتی اقتصاد کشور را متحول کند. در این زمینه تا زمانی که قانون کپی رایت درست اجرا نشود تا ابد ما مصرف کننده باقی خواهیم ماند و هیچ گونه پیشرفتی حاصل نخواهد شد. صنعت نرم افزار می تواند صدها برابر بیشتر از صنعت نفت برای کشور سودآوردی داشته باشد که شرط اول در این زمینه قانون کپی رایت خواهد بود. فقط کافیه کمی چشم هامون رو باز کنیم و به کشورهایی مثل هند و همسایه هاش نگاه کنیم که در این زمینه چه سود سرشاری دارن. شما هم بهتره به جای تحلیل های غیر کارشناسی کمی مطالعه رو تحقیق رو چاشنی کارتون قرار بدید.
امیدوارم نظر من رو تایید کنید
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
شما کامل قانون کپی رایت رو نخونده ای. طبق این قانون شما بعد از اختراع یک محصول جدید حداقل ده سال (بسته به نوع محصول)نباید آن محصول را تولید کنی یا ایده خالق آنرا در محصول خودت کپی کنی.
به نظرت با وضعیت اقتصادی کنونی کشور ما چند سال طول می کشه که مثلا نرم افزار آفیس 2010 با سرمایه چند ده میلیون دلاری رو بر و بچ رشته نرم افزار تولید کنند؟
ناشناس
||
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
شما حتما توان پرداخت نرم افزار اصل رو دارین، آنتی ویروس= 60 دلار سیستم عامل= 100 دلار آفیس = 100 دلار دانلود منیجر = 30 دلار نرم افزارهای مهندسی صد ها و بلکه هزاران دلار ...
ناشناس
||
۱۵:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
اگر شما مشکل داخلی دارید که میتوان قانونی گذراند و از تولیدات داخلی در داخل کشور حمایت کرد. برای خارج از کشور هم بروند و در آنجا ثبت کنند. که البته بعید تعداد قابل توجهی از تولیدات داخلی در حد عرضه بین المللی باشد.
حق با شماست و کاپی رایت در اونجا اعمال میشه و مردم هم رعایت میکنن
پس فلسفه این برنامه های اشتراک گذاری چیه؟
که همه چی داخل هست و از انواع نرم افزار و بازی بکیر تا انواع فیلمهای به روز
یعنی برای یک windows باید 100 دلار = 300 هزار تومان پول بدیم؟ آیا یک دانشجوی کم درآمد توان پرداخت این پول رو داره؟ دست Bill Gates درد نکنه من قدرش رو میدونم اما واقعا از توان ما خارجه، بدون سیستم عامل هم که کامپیوتر کار نمیکنه، لطفا به کپی رایت نپیوندید.
خوب شما که اینو میگی به کشورهائی هم که به تازگی این قانون رو اجرا کردن اشاره می کردی تا تجربه اونها رو هم بدونیم ، من مهندس نرم افزار به خاطر نبود همین قانون شغلم رو عوض کردم و کلی ایده داشتم که دود شد ، آیا کسی هستی که هزینه اینها رو برآورد کنی و یا هزاران نفر امثال من !
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
ایده پرداز عزیز... آیا فک کردی تو شرایط تحریم میتونی راحت به پول حاصل از فروش ایده هات برسی؟! البته با کپی رایت در داخل کشور شدیدا موافقم ولی خارجی رو شک دارم سودی برای کسی بغیر از خارجکی ها داشته باشه
به نظر من در مرحله ی اول باید این قانون نسبت به تولیدات داخلی انجام بشه و نرم افزار ها بازی ها موسیقی و فیلم باید به صورت اورجینال تهیه بشه تا هم تولیدکنندگان داخلی بتونن به کارشون ادامه بدن و چه بسا کرشون رو توسعه بدن و هم مردم با این موضوع کنار بیان
در مرحله ی بعد باید برای شرکتهای خارجی شروطی تعیین بشه که قیمت محصولاتشون با قدرت خرید مردم سازگاری داشته باشه به این معنا که قیمت خرید یه سیستم عامل با چند تا نرم افزار به اندازه ی درامد چند ماهه ی یه خانواده ی ایرانی نباشه
اگر قبول کردن که مشکلی نداره محصول اورجینال فرهنگش جا افتاده و قیمت زیادی هم نداره
اگر که نه نباید ایران این توافق نامه را امضا کنه چونکه بخش زیادی از مردم دست رسیشون به تکنولوژی قطع میشه و این جلوی پیشرفت جامعه رو میگیره
لطفا از جنبه بازی ها و نرم افزارهای ایرانی و خارجی و همینطور کتابها هم تحلیلی قرار بدید.
ضمنا موتور بای سازی یونیتی و چند شرکت دیگر یا ایرانی ها رو تحریم می کنند و یا اصلا به حرف اونها توجهی نمی کنند چراکه ایران قانون کپی رایت نداره!!