ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۲۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
این بی قانونی ها در همه شهرها هست ولی چون در تهران تراکم جمعیت بیشتر است تاثیر و مخرب بودن این هرج و مرج کاری و قانون شکنی بیشتر است .
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
این همه نا هماهنگی در کلانشهرها واقعا دیوانه کننداست.از یک طرف شهرداری پارکینگ نمیسازد از ان طرف نیروی انتظامی ماشینها را به خاطر پارک ممنوع جریمه میکند.خوب مردم بیچاره چه گناهی کردند که باید تاوان این همه بی برنامگی و اهمال دولت را بپردازند
ابی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
با همه اینهایی که گفتید ولی باز شما تهران نشینها حتی حاضر نیستید یک روز را از صبح تا شب در یکی از شهرستانهای استانی مثل خوزستان سرکنید. من که 7 سال تهران دانشجو بودم، بهترین سالهای عمرم بود. الان هم در دانشگاهی در خوزستان تدریس میکنم.
حاضرم کارمو با یک کارمند معمولی تو تهران عوض کنم. عوضش عصر حداقل یه پارکی، بازاری، مرکز خریدی هست که بری یه قدمی توش بزنی.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
واقعا هر لحظه و هرقدم از این اتفاقات در تهران گریزی نیست. نمیدونم چرا دست بچه هامو نمیگیرم برم یک شهر خلوت و آروم زندگی کنم؟برای دیدن مادرم نصف روز باید توی ترافیک کلاچ و ترمز کنم وقتی میرسم خونشون از خستگی نای حرف زدن ندارم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
من ده سال تهران زندگی کردم، درآمدم از اینجا که الان هستم بیشتر بوده ولی به گرفتاریهاش نمی ارزید، الان آرامش خیلی بیشتری دارم.
البته خیلی از مشکلاتی که این دوستمان گفتند را در این شهر هم داریم، چون علت آن مشکلات متأسفانه فرهنگ نادرست است که فکر کنم در تمام ایران به نوعی حاکم باشد، ولی اینجا حسنش این است که چون جمعیت کمتری دارد برخورد افراد با هم و کسب فیض افراد از فرهنگ همدیگر کمتره!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۹
من خودم متولد تهران هستم و پدرم هم همینطور .
ولی در مورد مهاجرت باید گفت وقتی قوانین ایالتی نباشه همینه مثلا ما باید یک شهر داشته باشیم که شهره محیط زیست باشه یا یک شهر که اصلا برای بیمارستان ساخته شده باشه و.... ولی الن همش شده یک جا