آنچه مسلم و واضح و آشكار و قطعيست و مروور زمان ثابت كرده ، تكامل بشر به سمت والا و تكميل و روو به جلوست.اين را حداقل علم نيز ثابت كرده.نميدونم اين مطلب درج شده را چه كسي به استناد چه منطقي پيش بيني كرده
من هم مي توانم پيش بيني كنم كه در سال 40000 ميلادي انسانها به سوسك تبديل خواهند شد، باور نداريد تا آن زمان صبر كنيد و ببينيد!
اين حرفها را كسي نمي تواند ثابت كند چون قطعاً كسي كه امروز زنده است در سال 3000 ميلادي زنده نخواهد بود و در مورد آن تاريخ بدون ترس از رسوايي خيلي حرفها مي توان زد چون وقتي آن سالها برسد نه گوينده زنده است و نه شنونده !
بعدش هم مگر در 2000 يا 3000 سال گذشته قيافه و قد انسانها و حجم مغزشان مگر چقدر تغيير كرده كه پيش بيني مي شود كه در آبنده چنين تغييري بكند؟
اين هم از اون حرف ها است. اگر هر چقدر انسان در اين 1000 سال تغيير كرده است. به همان ميزان هم در 1000 سال آينده تغيير خواهد كرد. پس اگر اين حساب درست باشه 1000 سال پيش بايد انسان ها به خاطر تغذيه نامناسب بايد قدهاي خيلي كوتاه داشته باشندو در حالي كه اسكلت ها قديمي همچين چيزي را نشان نمي دهد. تغذيه و ورزش در قد تاثير داردو اما نهايت 5 الي 10 سانت مهم وراثت است. مگر كه از نظر مهندسي ژنتيك تغييراتي انجام شود. در مورد اندازه مغز هم اسكلت ها قديمي نشان مي دهد كه چند 10 هزار سال است كه اندازه مغز انسان همين مقدار است. و آموزش و يا با كامپيوتر كار كردن در اندازه مغز تاثيري ندارد و در سن كودكي كامل مي شود. ربطي به كار كردن با كامپيوتر هم ندارد.