تصوير مربوط به پلاك زنجان كاملا مشخصه كه ساختگي هست . به حاشيه اطراف پلاك و ... خوب نگاه كنيد
ناشناس
|
|
۱۳:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
نکته جالب پلاک قدیمی خودرو هست که صاحبش هنوز نرفته عوض کنه و کارت سوختش هم هنوز باطل نشده. به این می گویند اجرای قاطع قوانین. تازه یارو از بوشهر تا زنجان هم اومده و هیچ پلیس محترمی هم بهش گیر نداده. البته شاید هم یک زنجانی از یک بوشهری ماشین خریده شاید هم یک بوشهری قبل از اتمام مهلت تعویض پلاک اومده زنجان زن زنجانی گرفته ماندگار شده شاید هم امده توی برف گیر افتاده.
ناشناس
|
|
۱۸:۰۰ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
شمام زدین تو کار فوتوشاپ ها! پلاک ماشین ساختگی هست. پلاک جدید بوده. چون شپر ماشین در قسمت پلاک بلور(تار) شده. تابلو ها.
ناشناس
|
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
من که جلو دوستام هم روم نمیشه با این تیپ برم!! چه برسه روی سن!!
فک کنم هدف این بابا همینه که جهار تا مثل من واسش نظر بذارن!! (خواستیم دل یه بنده خدا شاد شه)
ناشناس
|
|
۲۰:۵۴ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
عکس چهارم سامان استرکی هست.
ما که اونجا بودیم کلی حال کزدیم و خندیدیم از تیپ ایشون.
ناشناس
|
|
۲۳:۰۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
خوش به حال علي دايي كه پولش رو داره به عوان توريست بره جام جهاني ما كه لباسامون را به تيم ملي نفروختيم كه حالا پولدار باشيم و بتونيم بريم.
ناشناس
|
|
۲۳:۲۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
در تصویر آخر آدم یاد فیلم های جکی جان و بروسلی می افته به صورت بازیکن کره نکاه کنید. مثل خشم اژدها می مونه
ناشناس
|
|
۲۳:۴۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۵
0
0
پاسخ
تصویر آخرتون منو یاد حرکات رزمی بروس لی انداخت، هر چند کره ای نبوده!
ناشناس
|
|
۰۰:۳۶ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۶
0
0
پاسخ
علی دایی بهترین مربی تاریخ تیم ملی ایرانه و اینقدر شجاعت داشت که توی تیم ملی جوانگرایی کنه ، کاری که باید دو سال پیش انجام میشد و قلعه نوعی جرات نکرد.
ناشناس
|
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۶
0
0
پاسخ
راجع به عکس چهارمی باید گفت : دل آدم واسه این جور آدما می سوزه