صمدپاشازاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
جالب بود خوش بحال آنها تابناک جان نگفتی چه کسانی ساختندوکیااستفاده میکنند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
منم میخوام
مهدی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
یه زمانی توی این فیلمها و کارتونهای تخیلی سفینه های فضایی رو میدیدم که یه شهر بودن توی فضا، فضاپیمای مسافری میدیدم، زندگی، کار و . . . این ایده ها و خیالات دارن رنگ واقعیت میگیرن. تخیلات خودمون رو دارین محقق شده میبینیم. این موضوع خیلی جالب و خوشاینده. اما متاسفانه از اخلاقیات و خوبیها و . . . دیگه مثل اون زمانا خبری نیست. حیف ایکاش میتونستیم اخلاقیات و محبت و معرفت اون زمانها رو هم در کنار اینا داشته باشیم.
یه موضوع دیگه ای که خیلی وقته ذهن منو مشغول کرده، اون موقع توی بعضی از همین فیلمای تخیلی میدیم که آدما بدون هیچ دلیل یا انگیزه خاصی، یا صرفا برای یه لقمه نان یا غذا، با هم میجنگن و بعضا باعث مرگ همدیگه میشن اون موقع میگفتم مگه همچین چیزی شدنیه، اما واضاع و احوال امروز جامعه خودما همینجوری شده.
دلم خیلی تنگه برای اون خوبیها و قشنگیها......
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
بیا من واست یه دوونه طراحی میکنم 2 برابر این
اسد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
گزارش خیلی ناقصه
ده میلیارد چی؟ پزو،دلار ،ریال، تومان....
مال کجا،کی...
این که بیشتر به یه ماکت شبیه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
نشست و برخاست هواپیما روی سقف این کشتی ساکنان آن را بیچاره می کند.
علی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
چه چیزی می تونه این مکان با بیش از 50 هزار سکنه رو به جامعه ای سالم و دوستانه و امن تبدیل کنه ؟ چه ویژگی خاصی باعث این موضوع میشه ؟ قراره فقط آدمهای به کلی مثبت رو به اونجا راه بدن ؟ یا قراره هرکس که خواست به اونجا بره قبلش واکسن بزنه و همه بدی ها رو کنار بزاره ؟ حتی روی یه قایق دو نفره هم ناامنی و دشمنی و رفتارهای غیر دوستانه می تونه بروز کنه چه رسد به جایی که بیش از 50 هزار نفر جمعیت دارد .
احمد لطفی بروجردی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۶
باسلام لطفا آدرس!!!