تابناک لطفا نظر بنده را چاپ کن شاید آقایان بخوانند و فکری به حال جوانان کنند. جالب است یعنی متولدین 80 باید 4 سال خدمت بروند تا پادگانها خالی نماند.آن هم در زمانی که حداقل مدرک لیسانس است و حقوق سربازها بسیار ناچیز.آقایان آیا بهتر نیست یک فکر اساسی کنید به جای اینکه صورت مسئله را پاک کنید؟
ناشناس
|
|
۱۳:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
4
156
پاسخ
بنده با ۲۹ سال سن و متاهل و با مدرک ارشد دارم می رم سربازی ! در ضمن هفته پیش از کارم استعفا دادم و نمی دونم دو این ۲ سال و بعد از سربازی چطوری باید خرج زندگی و اجازه اونم توی تهرون رو باید در بیارم !
البته یادم نبود ۵۰ هزار تومنی که ماهیانه پرداخت می کنید!
فربد
|
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
5
110
پاسخ
كسي كه فوق ليسانس و يا دكترا گرفته چطوري در سن 22 سالگي از سر بازي ترخيص مي شود .؟؟؟؟
ناشناس
|
|
۱۳:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
5
125
پاسخ
تو رو به خدا کاری نکنید بیشتر از این از زندگیمون عقب بیفتیم!
بهرام
|
|
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
10
56
پاسخ
خانواده ایکه دو فرزند دارد یکی سالم و یکی مریض بوده و آن سالم کمک حال خانواده می باشد و خود سرپرست خانواده 24 ماه سابقه جبهه داشته باشد ولی فرزند سالمشان متولد 74 می باشد.با توجه به قانون جدید هیچ تخفیفی شامل آن خانواده نمی شود آیا این تبعیض نیست با آن خانواده ای که فرزندشان متولد 72 می باشد و از امتیازات ایثار گری پدر بهرمند می گردد؟
ناشناس
|
|
۱۳:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
4
109
پاسخ
اینکه 80 درصد مشمولین به موقع سربازی میرن، یعنی اکثر جوانان به سربازی علاقه دارن ؟!! عجب!
ناشناس
|
|
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
3
82
پاسخ
آره... ما با میل و رغبت و رفتیم و همه انگیزه ها و آموخته ها و بلندپروزای های داشگاه از کله مون پرید...
saman
|
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
3
89
پاسخ
قرار بود برای رشد جمعیت که یکی از عوامل کاهش جمعیت است خدمت راکم کنند.حالا میخواهند خدمت را زیاد میکنند چون جمعیت کاهش یافته!!!!!!!!! من که متوجه نشدم.
محمد
|
|
۱۴:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
6
91
پاسخ
من با ٣٥ سال سن و همسر و ٢ فرزند مجبور شدم با ١٠ سال غيبت بروم سربازي. يكي ميشه به من ياد بده خرج زنو وزندكي را از كجا تامين كنم. نبايد براي افرادي با شرايط من تسهيلاتي از قبيل كسر خدمت و ... درنظر بكيرند؟؟؟بعدش علت فرار از خدمتو ميخوان بررسي كنن،، همينه
علی
|
|
۱۴:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۴
7
100
پاسخ
بابا تمام دنیا این مشکل رو حل کردن ولی تو کشور ما...