سلام علیکم
بسیاری از بینندگان برنامه و خوانندگان این مطلب به ادب، متانت، درایت و شیوایی سخن جناب آقای دکتر روحانی اشاره کرده اند.
این ویژگی ها و بسیاری دیگر حد اقل خصوصیات یک رییس جمهور است که البته حضرت ایشان به وفور آنها را دارد. اما برای بسیاری جذابیت دارد چون در سالهای اخیر کمتر ناظر و شاهد آن بوده اند.
در دنیا، مردمان خاورمیانه - و حتما ایرانی ها- به عنوان افرادی عارف، سخنور و سخندان، بصیر و متفکر معروف هستند.
شناخت دنیا یک واقعیت انکار ناپذیر است چون خاورمیانه ای به خصوص ایرانیان به دلیل انس با قرآن کریم، آگاه بر سنت رسول الله(ص) و ائمه اطهار(ع) احادیث و اخبار، مأنوس با متون نویسندگان مبرز و عالم، اشعار سرایندگان خوش قریحه و شیرین سخن و نیز حسن ذوق وافر ذاتی و اکتسابی خویش، در نمایش ادب و متانت و سخنوری و سخندانی یک خصیصه ممتاز دارند.
باشد که این ویژگی های برتر هرچه بیشتر این ملت بزرگوار را به تعالی بیشتر رهنمون شود.
تابناک جون بعضی خوانندهات رو به گمراهی بردی... آخه قرق مصاحبه و ارائه گزارش کار رو نمی دونید... ایا نباید میگفت چی تحویل گرفته؟! بعضیا از خوانندگان تابناک هم که نمی خوان بیدار شن
از تابناک بخاطر طرح مو ضوع متشکرم.چه بجا بود مقایسه با مجریان کشورهای دیگر .خدا وکیلی ادا های مجریان اقا ادم را یاد برنامه مهران مدیری میاندازد .ای جونم.
نقد تابناك مغرضانه به نظر مي رسد.
-توافق روي مساله هسته اي
-ثبات قيمت ارز
-جلوگيري از افزايش افسار گسيخته قيمتها
-بيان واقعيات دولت ... قبلي
بخشي از هنرهاي دولت فعلي بود و در يك زمان 2 ساعته بيشتر از اين نمي توان مطلب ارائه كرد.
در خصوص نيكسون هم يادمان باشد كه اينجا آمريكا نيست.شايد اگر رييس جمهور رسوايي ببار آورد و كسي هم جرات بيان عمومي اش را داشت،وضعيت مشابهي پيش بيايد.
آقاي حيدري دكتراي اقتصاد داره و البته پزشك هم هست و اتفاقا سؤالهاي مفيد را با اشكال هنرمندانه و البته مؤدبانه طرح ميكرد. حال چطور شده كه با اين همه تجربه و تخصص الآن كه بيشتر به وي نياز هست اور را كنار گذاشتهايم؟