من نمیدونم این چه کاریه که همه میخوان تو این مملکت دکتری بخونن؟
در ثانی، خود این آزمون هم فلسفه اش اشتباهه. کنکور واسه دکتری دیگه نوبرشه. حداقل واسه دکتری دیگه باید دانشجوها با توجه به سابقشون سنجیده شن. که فکر کنم 20 سال تحصیل نشون میده طرف چیکاره بوده. طرفی که معدلش 14 بوده واقعا این شایستگی رو نداره که بیاد دکتری بخونه.
دقیقا اتفاقی که برای اینجانب افتاده است سال گذشته بعد از زحمات زیاد دانشگاه آزاد اسلامی در رشته دکتری مدیریت تکنولوژی برای مصاحبه پذیرفته شدم در روز مصاحبه با وجود بالا بودن رتبه علمی و پاسخ دقیق به سئوالات پذیرفته شدم آنهم نه در انتخاب اصلی بلکه واحد امارات با هزینه وحشتناک که از توانم خارج بود برای همین ثبت نام نکردم بعد یکماه از اعلام نتایج برای تسویه حساب نهایی به دانشگاهم مراجعه کردم و دیدم افرادی که در روز مصاحبه حتی نتوانسته بودند به سئوالات ساده آمار پاسخ دهند و یا انگلیسی بخوانند یا حتی یک مقاله علمی محض رضایی خدا نداشتند در همان واحد پذیرفته شدند !!!! وقتی از آموزش علت را جویا شدم فقط گفتند در مصاحبه تصمیم گرفته می شود ...!!!!؟؟؟
برادر من چند سال داره ازمون میدم چند برابر ظرفیت و اینکه مصاحبه تاثیر داره شاید برای رتبه های زیر ده باشه هر جا که اولین گزینتون بود برای مصاحبه و به اونجا دعوت شدین اونجا هم پذیرفته میشین به همین سادگی
با سلام
اینجانب دانشجوی دوره دکتری مهندسی مکانیک هستم. بنده با برگزاری آزمون برای مقطع دکتری کاملا مخالف هستم. شاید برگزاری آزمون دارای برخی نکات مثبت باشد، اما در کل دارای نکات بسیار منفی است. شما تصور کنید در رشته مهندسی مکانیک فردی در زمینه خاصی در دوره ارشد تلاش زیادی کرده است و استاد راهنمای او نیز وی را دارای صلاحیت برای ادامه تحصیل تشخیص دهد. حال با برگزاری آزمون این فرد مجبور خواهد شد به دانشگاه دیگری برای ادامه تحصیل (در صورت قبولی) مراجعه کند. اتفاقی که می افتد این است: 3 نفر در این فرآیند آسیب می بینند:
1- دانشجو؛ دانشجو مجبور خواهد بود در زمینه ای مغایر با علاقه و توانایی ادامه تحصیل دهد. یعنی تمام تلاش وی در دوره کارشناسی ارشد نابود خواهد شد.
2- استاد راهنمای اول دانشجو؛ اولا دانشجوی خود را از دست داده ثانیا مجبور است با فرد دیگری که با او آشنا نیست کار کند.
3- استاد راهنمای دوم؛ که دقیقا شرایط استاد راهنمای اول را دارد.
دوستان برگزاری آزمون در مقطع دکتری به معنای بی توجهی کامل به پایان نامه های کارشناسی ارشد است و کم ترین آسیب آن بی ارزش کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد خواهد بود.
به نظر من آزمون در سطح دکتری کاملا بی معنیست. کسانی هستند که مشغول کار مرتبط با درس اند و از نظر علمی و نوآوری در سطح عالی قرار دارند. اما فرستی برای نشستن و تمرین تست!! ندارند. این افراد در همان مرحله اول حذف شده و حتی به مصاحبه دعوت نمیشوند. این یکی از مواردی بود که باعث رفتن من از ایران شد. و (متاسفانه یا خوشبختانه) راضی ام.
به نظر بنده ضریب 50% به 50% خیلی عالیه...
درکل انتقاد بنده از نحوه گزینش و تغییر هر ساله قوانین اون هست...
من به عنوان داوطلب چرا باید 3-4 ماه مونده تکلیفمو بدونم؟؟؟؟
آیا اینجور منطق با اصول برنامه ریزی برای مطالعه مطابق هست؟؟؟
سلام ممنون از توجه شما علاوه بر تغییر ضریب زبان رو هم تغییر دادند ین که این تصمیم درست است یا خیر بحث مفصلی است مگر همین یک ماه پیش رییس سنجش نگقت تغییری نداریم در این یک ماه چه اتفاقی ناگهان افتاده است معلوم می شود اصلا کار کارشناسی نمی شود لطفا از سنجش توضیح بخواهید
سلام چرا ضریب زبان رو کردند یک ایا زبان با استعداد تحصیلی که معلوم نیست چیه برابر است چرا نمره منفی شو براش گذاشتن تو کدوم ازمون بین المللی برای زبان نمره منفی می گذارند اونم زبانی که ما برگزار می کنیم که اصلا استاندارد نیست معلوم نیست لغتاش از کجا در می ارن
در ثانی، خود این آزمون هم فلسفه اش اشتباهه. کنکور واسه دکتری دیگه نوبرشه. حداقل واسه دکتری دیگه باید دانشجوها با توجه به سابقشون سنجیده شن. که فکر کنم 20 سال تحصیل نشون میده طرف چیکاره بوده. طرفی که معدلش 14 بوده واقعا این شایستگی رو نداره که بیاد دکتری بخونه.