دشمنان ایران زمین با ترور فرزندان ایران به نتیجه دلخواه خود نخواهند رسید.عربستان وهابی واسراییل پشت این ترورها هستند.به خانواده تمام کسانی که توسط این تروریستهای کثیف به شهادت رسیدند تسلیت می گویم.
ناشناس
|
|
۰۵:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
17
20
پاسخ
به کوری چشم دشمنان فعلا اراده خداوند براین است که نام واقتدار این سرزمین زبان زد خاص وعام باشد انشاءالله
ناشناس
|
|
۰۵:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
7
20
پاسخ
ترور احمد شاه مسعود در افغانستان نیز در همین راستا بود
ali
|
|
۰۶:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
8
25
پاسخ
انشاالله با این کارها میخ به تابوت خودشون میزنن، به حق امام زمان خودشون پایه هاشون رو یکی پس از دیگری میریزند.
ناشناس
|
|
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
21
20
پاسخ
ترکیه+ عربستان
پاسخ ها
ناشناس
||
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
دقیقا
عباس
|
|
۰۷:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
19
15
پاسخ
چون دشمنی تکفیری ها با امام حسین در محرم شدت می یابد بنابراین در ماه خون و شمشیر سعی می کنند یاران و طرفداران امام حسین را مانند کربلا به خاک و خون بکشند . بقول امام خمینی ما را بکشید ملت ما بیدارتر می شود .
ناشناس
|
|
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
9
26
پاسخ
بزرگترین دشمن ما در حال و آینده سلفی های عربستان و امارات و قطر هستند که هم از نظر نظامی و هم اقتصادی در حال قوی شدن می باشند و در نهایت علیه ایران یا شیعیان منطقه دست به جنگی وحشتناک خواهند زد. یک جنگ منطقه ای که حتی ممکن است از سلاح هسته ای در آن استفاده شود خاورمیانه جدید بعد از این جنگ شکل خواهد گرفت (نظیر اروپای بعد از جنگ جهانی دوم) این سناریوی غرب است برای منطقه که به دست اعراب و متحدان وهابی آنها اجرا خواهد شد.
عسل
|
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
8
30
پاسخ
اکثر ترورهای کشور ما کار عربستان با حمایت اسرائیل
ناشناس
|
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
9
21
پاسخ
مرگ بر ترسوها.
محمد
|
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
9
27
پاسخ
القاعده!!!
اگه حکومت عربستان نباشه، این تروریست های جهانی دیگر ساپورت مالی نخواهند شد و کم کم حذف خواهند شد.
به نظر من عربستان درست مثل یک غده ی سرطانی می مونه که باید شیمی درمانی بشه.