ناشناس
|
France
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۹
دوست عزیز بدان که 99 درصد حمل و نقل در اروچا با اتوبوس و مترو و ترن انجام می شه نه این که مردم این سرزمین فقط تاکسی سوار بشن. خود من در این مدتی که در پاریس هستم فقط یک بار آن هم ساعت 2 شب به این دلیل که مترو تا 1 باز است تاکسی سوار شدم که آن هم با کیلومتر شمار بزرگ به اندازه 8 اینچ و شمارندۀ پولی که باید پرداخت شود کار می کرد و هیچ شکی برای اخاذی و گرفتن پول اضافه وجود نداشت.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۹
حتی تاکسیهای خطی که در حالت عادی تحمل یک مسافرکش رو هم ندارن، موقع برف و بارون همه غیب می شن!
ناشناس
|
Canada
|
۰۳:۴۵ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
اين مسئله در كشورهاى امريكاى شمالى عادى است و تاكسى ها معمولا همانند آژانس هاى تهران عمل مى كنند متقاضى تلفن زده و درخواست تاكسى مى كند تاكسى پس از ١٠ دقيقه در محل براى مشترى حاضر مى شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۶ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
اينجا ايران است بامختصات جغرافيايي، سياسي، فرهنگي و اجتماعي خودش .
پس به دنبال يك راه حل بومي بايد باشيم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۷ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
من که ماشین ندارم ولی چه اشکالی داره تاکسی ها چند روز سال هم دربستی سوار کنند!
مگه تو 365 روز چند روز هوا برفی بارونیه؟
رانندگان تاکسی از کی عیدی میگیرن؟
این همه ماشین تک سرنشین تو خیابون چرا دلشون بحال افراد زیر بارون نمیسوزه؟
حالا یه راننده زحمت کش یه روز بخواد دربستی سوار کنه میشه گناه کار؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
در كشورهاي اروپايي يك كارمند با دو يا سه دهه سابقه كار 300 هزار تومن حقوق نمي گيرد. تاكسي دربستي اگر قرار است عمومي شود بايد در كنارش چيزهاي ديگري هم اصلاح شود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
نه تنها در كشورهاي اروپايي، بلكه در كشورهاي آسيايي نظير سنگاپور و امارات هم تاكسي ها دربستي ميبرند و براي يك مسير چه يك نفر و چه 3 يك مبلغ مي گيرند. ضمن اين كه در اين كشورها به تعداد كافي تاكسي وجوددارد به طوري كه در ايستگاههاي تاكسي يا منتظر نمي مانيد يا مدت انتظار كم خواهد بود. بعلاوه در كشورهايي مانند سنگاپور و اتريش سيستم حمل و نقل اتوبوسي و مترو عالي عمل ميكند! لطفاً ايران را با اين كشورها مقايسه نكنيد كه قياس مع الفارق است!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
متاسفانه ما به جاي ارائه راه حلهاي كارشناسي به گونه مسائل بصورت يكجانبه نگاه ميكنيم . اگر قبول داشته باشيم كه راننده تاكسي و خانواده وي همچون ساير اقشار جامعه بوده و مي بايست با هزينه هاي كمرشكن زندگي ،تورم و هزينه تعمير ونگهداري خودرو و دارو ، درمان ، آموزش ... گذر زندگي نمايد. و محل درآمدي بجز تاكسي ندارد چگونه هم مردم و هم مسئولان از اين قشر توقع دارند كه افزايش كرايه نداشته باشند و يا بناچار بدنبال دربستي نباشند . تاكسيراني هم كه امكاناتي در اختيار آنها قرار نمي دهد . يك راه حل اين است كه دولت در اين بخش سوبسيد بپردازد و آن گاه نرخهاي خود را اعمال نمايد .( البته با فرض اينكه از سال بعد يارانه ها قطع نشود !!!)
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
درمورد اظهار نظر دوم که می فرمایند در کشورهای اروپائی تاکسی ها فقط دربستی میبرند باید به عرضتون برسونم که اولا اینجا ایران است. ثانیا در کشورهای اروپائی با بارش برف یا باران شهر تعطیل و زندگی مختل نمی شود. ثالثا حس انساندوستی و رحم و مروت دیگه از این کشور رخت بربسته است .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۶ - ۱۳۸۷/۱۱/۲۰
حالا به فرض اینکه مردم چندتا تاکسی متخلف را هم شناسائی کنندو اطلاع بدهند، آیا ترتیب اثر داده می شود؟!