تا اونجایی که من میدونم عمده مشکلات تحریم ما ناشی از تحریم های یک جانبه آمریکا است . ما با فرا نسوی ها سر چه چیزی باید به توافق برسیم یا اساسا اگه فرانسه ما رو تحریم کنه ولی تحریم آمریکا برداشته شه اونوقت چه مشکلی برای کشور وجود داره؟؟؟ لطفا منو هم روشن کنید!!!
من فکر میکنم که باید در سطح گسترده تری با فرانسه برخورد کنیم، یعنی با تبلیغات گسترده و زیرکانه چهره ی جهانی حکومت فرانسه رو تخریب کنیم و دولت فرانسه رو علاوه بر اینکه حامی کشورهای تروریستی و جنگ طلب مانند اسراییل، آل سعود و گروهک منافقین به دنیا معرفی کنیم از معاملات تجاری نیز محروم کنیم.
بس کنیم مرگ بر مرگ بر را...با سیاست و کیاست و حکمت منافع خودمان را دنبال کنیم.اگر منفعتی در فرانسه برای مردم وجود دارد نباید خود را از آن محروم کنیم.باور کنیم که دنیا نزاع بین منافع است همان گونه که دوستانمان بر علیه بشار اسد توطئه کردند...درس بگیریم و ساده لوح نباشیم.
پاسخ ها
داود
||
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
مردم با مرگ بر ....انزجار خودشان را نشان میدهند و این از دید طرف مقابل پنهان نمی ماند و دیپلماتها هم کار خودشان را این یک تقسیم وظیفه است شاید دیپلماتها کوتاه بیایند و دولت بازار خودرو را از آنها نگیر اما اگر انها باور کنند که مردم رفتار آنان را فراموش نمی کنند و اقبال کمتری به اجناس اونها خواهند کر کوتاه میآیند
متاسفانه در این بازی مذاکرات شکست خوردیم و حالا باید دنبال این باشیم که چه کسی در مذاکرات به نفغ ماست و چه کسی به ضرر ما!!
اون زمانی که بدون دیپلماسی مذاکره میکردیم باید فکر اینجا رو میکردیم.
حالا تماسمون را با فرانسه قطع کنیم که چی بشه؟ فکر میکنید حالا که نفتمون را نمیخرن چی شده که اگه پژو رو ببندیم چی بشه؟
اولين كار احضار سفير فرانسه در تهران و اخطار به دولت مطبوع وي
بعدا كاهش روابط با اين كشور منافق و دودوزه باز
كاهش روابط اقتصادي با شركاي فرانسوي و استفاده از كشورهاي دوست(گرچه دگر دوستي نمانده تا پول هست!!)
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۵:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
یا این روش شما دوستی نمونده خودتونم اخر متن تون اشاره کردید
ناشناس
||
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۷
با عرض سلام و مخالفت با این نظر متبوع درسته و مطبوع یه چیز دیگه است.
ما راه خودمان را میرویم ، چون حق غنی سازی طبق کنوانسیون ان پی تی با ماست. پس فرانسه و یا هر کشور دیگری که در این رابطه اخلال ایجاد کند تنها آبروی خودش را می برد ، لذا هشیاری دولت مردان ما را می طلبد که در قراردادهای اقتصادی و سیاسی ملاحضات لازم را پیش بینی کنند. و اعمال اینگونه کشور ها برای ما اهمیتی ندارد.
با سلام ما از گذشته از فرانسويها ضربه خورده ايم. قرارداد فين كنشتاين را ناپلئون با ايران در جنگهاي روس يا ايران مي بندد و بعد هيچگونه كمكي نميكند و باعث شكست سپاه ايران ميشود.
بطور کلی ادامه مذاکرات با خود امریکا بهترین استراتژی ما می باشد . کشورهایی مانند انگلیس و فرانسه کوتوله های سیاسیند .
و بهیچ وجه آنان را نباید جدی گرفت .
نهایتا به نظر من با ادامه کارشکنی ها از طرف فرانسه یا انگلیس یا هر کشور دیگری است کم کم راهبرد ما حذف تدریجی این کشورها در مذاکرات و ادامه جدی مذاکرات تنها با خود امریکا باشد
ظاهرا فرانسه با شرکت در مذاکرات دچار خود بزرگ بینی شده و جو گیر شده است