به نظر من این تصمیم بیشتر شبیه حذف صورت مسئله است به دلیل اینکه با کدوم منطق دارن می گن که آلودگی فقط توسط ماشین های شخصی ایجاد می شه درحالی اگه تو سطح شهر رفت و آمد کنید متوجه می شید که ماشین های آلاینده بیشتر ماشینهای شهرداری، اتوبوسرانی، تاکسیرانی .... به دلیل مدت زمان بالای استفاده از این ماشین ها که مثلا در بیشتر کشورها اگه عمر مفید ماشین 5 سال محاسبه بشه عمر تاکسی ها و وسایل نقلیه عمومی نصف اونه در حالی که تو کشور ما برعکسه. تازه بسیاری از کارخونه ها و همچنین منازل به دلیل استفاده از گاز تو فصل زمستون در این به اصطلاح افزایش آلودگی دخیلن پس بی انصافیه که فقط وسایل شخصی رو که معمولا اگرم آلوده کننده هستن به دلیل بنزین بی کیفیتی که ازش استفاده می کنن و مسئولین هیچ فکری برای نمی تونن یا نمی خوان بکنن بعدم اولین و در دسترس ترین راه رو انتخاب می کنن که اینه.
تابناک عزیز تا آلودگی زیاد می شود به قولشون کار کارشناسی انجام می دهند و به این نتیجه می رسند که زوج و فرد باید بشود .خب با توجه به تولید و تمرکز جمعیت در حال ازدیاد در شهرها انبوهی از خودرو را خواهیم داشت و زوج و فرد دیگر کارایی ندارد . و فقط کمی آلودگی را می کاهد . باید چاره ای اندیشید و آن تنها با تولبد مناسب خودرو و سوخت با کیفیت است البته شهرداری در توسعه فضای سبز در تهران و کلان شهرها با توجه تراکم جمعیت کم کاری کرده و با استاندارد های دنیا و با توجه به نوع آب و هوای کشورمون خیلی عقب هستیم و دوم راهنمایی و رانندگی باید از پلاک کردن خوردوهای بی کیفیت جلوگیری می کرد که نکرد و معاینه فنی هم که جز یک پولی از مردم گرفتن هیچ فایده ای ندارد چون اساس و بنیان ایراد دارد .
اما از همه این ها بگذریم این عدالت نیست که کسی که مالیات خودرو هزینه بیمه کامل سالیانه و عوارض آن را برای یک سال پرداخت می کند یک روز در میان از آن وسیله استفاده کند اگر واقعا به فکر سلامتی هستید آنقدر باید سیستم حمل و نقل را ارزان و سریع کنیم تا مردم خود متوجه استفاده از آن بشوند و نکته دیگر این است که شاید مصرف بنزین زیاد شده و با این کار می خواهند تا حدودی جلوی مصرف سوخت را بگیرند و مصرف مردم را به نوعی کنترل کنند و البته باید باز این نکته را هم مد نظر قرار داد که خودرو ساز ها را باید فراموش نکنیم که اینها اگر کاتالیزورهای ماشین ها را در اختیار مردم و تست ماشین ها توسط راهنمایی و رانندگی در پمپ بنزین ها انجام می گرفت شاهد آلودگی به مراتب کمتری بودیم و هم با هر بار سوخت گیری از سلامت خودرو ها و هم رایگان بودن آن و یک معاینه فنی دائمی روی این به اصطلاح خودرو ها را داشتیم . با تشکر اگر منتشر کردید .
اگر بنا به زوج و فرد بودن باشه باید تمام ماشینهای دولتی، سیاسی و ... و دارای مجوز طرح ترافیک رو هم شامل بشه
نمیشه که هرکی پول داره مجوز آلوده کردن هوا رو هم داشته باشه
تازه خیلی از تاکسی ها فقط دنبال دربست هستند و بیشتر از اینکه عمومی باشند خصوصی و آلوده کننده هوا هستند
رياضيان جنابعالي بسيار ضعيف مي باشد زيرا اگر دارنده خودرويي دود حاصل از ماشين يا ماشينهاي خودرا خود استنشاق مي كرد مشكلي نبود امام اكنون سه گروه از افراد در جامعه حضور دارند كساني كه اصلا خودروي شخصي ندارند بنابراين آلودگي به ديگران تحميل نمي كنند كساني كه يك خودرو دارند كه به سهم خود توليد آلودگي مي كنند و كساني كه بيش از يك خودرو دارند كه بيش از سهم خود توليد آلودگي مي كنند حالا گروه اول با چه محاسبه رياضي مجبورند دود ماشين گروه سوم را تحمل كنند ؟/ فرض كنيد كه قرار شود گروهي از مردم سم زيادي وارد نان مردم كنند و گروه ديگري سم كمتري و گروه سوم هيچ سمي وارد نان نكنند و فرض كنيد كه گروه دوم و سوم بگويندكه خيلي هم از طعم سم خوششان مياد آيا اين توجيه رياضي ريختن سم درنان عمومي است ؟؟ واقعا كه تا رياضيداناني مثل شما داريم عجيب است اگر كرات ديگر را فتح نكنيم !
اولا که الان با هزینه سرسام آور انواع بیمه های خودرو باید هزینه بیمه ها هم نصف شود چون که فقط نیمی از سال حق استقاده از ماشین داریم .
ثانیا بجای گول زدن خودتان بهتر است که درب ورود ماشینهای خارجی به کشور باز شود تا از شر خودروهای قراضه و الوده کننده و غیر استاندارد ایران خودرو و سایژا و . . . خلاص شویم . بیشتر الودگی مزبوط به نداشتن استاندارد های الایندگی هست . اگه دولت محترم و مسئولین از منبع درآمدی خود از این کمپانیهای آشغال داخلی چشم پوشی کنند همه ملت مظلوم ایران یک نفس راحت میکشند .متاسفانه با کاهش درآمد نفت حاکمیت سود و در امد خودرو های آشغال داخلی را برای خودش حیاتی میداند. واقعا متاسفیم
متاسفم از اینکه همیشه در زمانهای بحرانی از مردم مایه می گذاریم.
چرا در این روزها مسئولین پاسخگوی اعماشان نیستند.
چرا خودروسازان طی این سالها خودرو بی کیفیت تولید کردند؟ چه کسی پاسخ گوست؟
چرا شرکت نفت نسبت به تولید بنزین با اکتان مناسب اقدام نکرده است؟ چه کسی پاسخ گوست؟
چرا سیستم حمل و نقل شهری به دلیل درگیریهای سیاسی طی سالیان گذشته توسعه نیافت؟ چه کسی پاسخ گوست؟
سازمان استاندارد چه نقشی طی این سالها بازی کرده؟ چه کسی پاسخ گوست؟
آیا برنامه مدونی طی این سالها تدوین نگردیده است؟ اگر تدوین نگردیده چه کسی پاسخ گوست؟ اگر تدوین شده و اجرا نشده ؟ چرا کسی پاسخ گو نیست؟
چرا؟ چرا ؟ چرا .....
و پس از گذشت زمان رسیدیم به آخر خط و دوباره مردم بدبخت هزینه کنند تا مسئولین از پاسخگوئی به این همه چراها شانه خالی کنند.
بزاساس قانون تمام شهرو ندا ن در برخورداری از امکانات شهری واچتماعی دارای حقوق مساوی هستند . تقسیم شهر وند درچه 1 و2 بر مبنا ومیزان ثروت وشهرت ودانش واعطای امتیاز حق تردد بدون محدودیت درتمام فصول با دریافت وجه فروش ارم طرح ترافیک و تفاخر به سایر شهروندان که درسرما وگرما یاباید پای پیاده رفت وامد به محل کار وزندگی خودداشته یا با زحمت زیاد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند ظلم اشکاریست که توسط مسییولین شهری به دست شهرداری به مردم اعمال می شود انصافا بگویید بعضی از پزشگان که فقط پول را میشناسند ذره ای احساس رحم وانصاف در وجودشان نیست یا ان دسته از ثروتمندان که فقط به موجودی حساب بانکی ونحوه خرج کردن می اندیشند یا ان دسته از مدیران دستگاه ها درب اطاقشان به روی مراجعان درمانده بسته است چه دسته گلی به سر مردم میزنند که باید ازاین امتیاز براحتی استفاده کنند ودیگران محروم . ایا شهرداری از همه دارندگان اتومبیل نمی گیرد ؟چرا عده ای را بهره مند میکند و تعداد یی شماری را محروم ؟یکی که امتیاز دارد حق دارد الودگی ایجاد کند . وانکه امتیاز ندارد باید الودگی استنشاق کند . در پایان اگر قراراست زوح وفرد اعمال شود همه حتی انکه ارم طرح ترافیک دارد باید مشمول مقررات شود.