ما بايد جاي همه اينها را پركنيم تا عربستان منزوي شود
ناشناس
|
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
14
59
پاسخ
این ها جرات این کارها را ندارند اگر داشتند که خوب بود
ناشناس
|
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
12
62
پاسخ
این تحلیل خیلی ناپخته است:
- آمریکا به سرعت درحال تبدیل شدن از بزرگترین وارد کننده نفت به یک صادرکننده نفت است. پس حربه نفت در کوتاه مدت جواب خواهد داد. ضمنا در شرایط کاهش صادرات نفت اروپاییها هم همراه آمریکاییها هستند و این یعنی خودکشی برای آل سعود.
- در مورد بحرین هم خارج شدن آمریکائیها در کوتاه مدت آنها را دچار مشکل خواهد کرد اما بسرعت کویت، قطر و امارات جای بحرین را خواهند گرفت. اما در این فاصله خروج آمریکا از بحرین یعنی بی دفاع شدن خاندان حاکم بر بحرین و سقوط قریب الوقوع آنها.
- در مورد تسلیحات هسته ای و ارسال سلاح هم غربیها خوب می دانند که بمب اتمی در مهد القاعده و در جمع سلفیها و وهابیها به چه معناست. پس این مورد حتی اگر مخفیانه روی دهد، پس از افشا شدن غرب سعودیها را رها نخواهد کرد. تمام ساختار نیروهای مسلح عربستان بویژه نیروی هوایی آن کاملاً وابسته به تجهیزات غربی است. کافیست یک روز مستشاران غربی دست از کار بکشند تا کمر ارتش پوشالی آل سعود بشکند. پس این موارد هم گزافه گویی می باشد.
- در مورد کرسی اسلامی هم زیادی اغراق شده است. همه به خوبی می دانیم که حتی اگر تمام کشورهای دنیا بخواهند اما 5 قدرت اول نخواهند، چنین واگذاریی صورت نمی پذیرد. آن هم با فشار یک دولت تروریست پرور. اگر این کشورها زور کافی داشتند در سازمان ملل کاری از پیش می بردند، شورای امنیت پیش کش.
- در مورد مصر هم در کوتاه مدت نظامیان به آل سعود روی می آورند اما در دراز مدت آنها هم به خوبی به نقش غرب در ادامه حیات نظامی مصر آگاهند. پس نگران این موضوع هم نباشید.
- تنها مورد که باقی می ماند بحث اسرائیل است که پاشنه آشیل این روابط است. اما نکته اینجاست که آیا حمله به اسرائیل بدون پاسخ خواهند ماند و غرب در چنین پاسخی چه جایگاهی خواهد داشت؟
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
دوست عزیز تولید نفت زمانی برای آمریکا مقرون به صرفه هست که قیمت نفت بالا باشد.چون آمریکا از منابع شیل گس نفت تولید می کند و هزینه تولید ابن نوع منابع بالا هست.اگر قیمت نفت پایین باشد اصلا تولد مقرون به صرفه نیست در ضمن این نوع تولید باعث زیان های زیادی به طبیعت می شود.من شرط می بندم دلیل اصلی تحریم ایران هم همین هست و با کمک عربستان قیمت را کنترل می کند.
به نظر من باید تدبیری بشود.
مسلمانی
|
|
۱۲:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
28
24
پاسخ
اقا مسعود سعودی ها مال اینکار نیستند نه عربها حزب الله سوریه بحرینها احزاب مقاوم عراق همه عربند این ادبیات خوبی نیست
رضا کریمی
|
|
۱۲:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
3
15
پاسخ
متاسفانه کامنتهای قبلی من را منتشر نکردید.
همانطور که قبلاً هم در ذیل سایر خبرها و تحلیل های این سایت نوشتم یکی از اهداف آمریکا در خاورمیانه حذف مولفه های پایدار ساز است.
و در کامنتهای قبلی نوشتم که پترو دلارهای عربستان یکی از این نوع مولفه ها هستند و مثالی زدم که در مورد تزریق منابع مالی به مصر بود.
عربستان مدل کنترلی آمریکا در خااورمیانه را برهم میزند و باعث هزینه بیشتر برای آمریکا خواهد بود.
اگر به مسئله بصورت ریاضی نگاه کنید میبیند که احتمال تقابل آمریکا و عربستان بسیار زیاد است.
آمریکا در خاورمیانه از مدل Controlled Chaos استفاده میکند که این در تقابل با منافع عربستان خواهد بود. و در یک بازه پنج تا ده ساله تغییراتی در منطقه خاورمیانه شکل میگیرد که یکی از قربانیان اصلی آن عربستان خواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
کاملا درسته،امیدوارم که خوانندگان این کامنت را متوجه شده باشند، در حقیقت بر خلاف آنچه به نظر میاد سعودی هم قربانی سیاست های منطقه ای انگلیس و آمریکا خواهد شد. یه مثل هست که میگه یک انگلیسی دوست ابدی هیچ کس نیست غیر از منافع خودش. چنانچه گفته شد به اطمینان نسبتا زیاد می شه گفت که فروپاشی سعودی را در دهه پیش رو خواهیم دید
علي
|
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
4
12
پاسخ
بنظر من اينجوري نيست چون آمريكاه سه صوت بحث دمكراتيك را مطرح ميكنه و حقوق بشر را و ميگه اين حكومت مردمي نيست كه هم از درون و هم از بيرون هم طرح طرفدار داره حكومت فعلي راساقط و دلخواه خودشو جايگزين ميكنه اين حرفا چيه داشم
saeed
|
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
8
19
پاسخ
اگر ايران پيشنهاد دوستي آمريكا را رد كند ، در عمل آمريكا با كمك ژاندارمهاي هرچند نه چندان قوي خود عملاً ايران را دچار ضعف شديد نموده وشايد حتي به درخواستهاي ارضي آنها هم روي خوش نشان دهد.
مهران
|
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
20
9
پاسخ
صعودی ها بدانند که باد آورده را باد می برد! اونها به پول نفتشون می نازند و با همین امتیاز کارهای نابخردانه و بریزو بپاش می کنند. اما وای بروزی که این نفت هم تموم بشه.اونوقت قیافه بندر سلطان که پشیزی نمی ارزه دیدن داره!!ببینه اونوقت کسی مطیع دستوراتش هست یا نه.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
خود ما اگه نفتمون تمام بشه چی؟ اون وقت قیافه خودمان دیدنیتر میشه.!
بهرام
|
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
8
11
پاسخ
نوكر آمريكا اگر هم با او مخالفت كند نيز بدستور آمريكا است.جنگ زرگري هم بلد نيستند.
ناشناس
|
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
6
22
پاسخ
حاکمان عربستان تا وقتی حکومتشان دوام دارد که متکی به امریکا باشند آنها توان یکروز بدون امریکا به سربردن را هم ندارند .