اسماعیل
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
.ایران میگوید من قصد ساخت بمب اتمی ندارم واستفاده اش را هم درست نمیدانیم چون سالهاست که از بمباران امریکا انتقاد میکنیم ومحکومش میسازیم اینها به زور عادت کرده اند باید مواظب باشند ایران را در موضع صفر یاصد قرار ندهند .اخه اگه ایران بخواهد بمب بسازد که از کره شمالی وپاکستان دست وپا چلفتی تر که نیست ،توانایی مخفی کاریش هم بیشتر از آنهاست پس بهتره با ایران منطقی وعلمی حرف بزنند وبه توافق برسند به نفعشان است
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
چه نظریه باحالی از اعداد اعشاری استفاده کرده تا نشون بده که مثلاً دقیقه. انشاءالله که نظریه شون قابل اجرا باشه اما بدونن که ایران طبق فتوای مقام معظم رهبری هیچوقت بمب هسته ای نمی سازه چون فتوای عالی ترین مقام نظام اسلامی بسیار بالاتر از این چیزهاست.
sasan
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
به نظر من اینها پیشرفت دانشمندای ما رو نشون میده.
ناشناس
|
United States
|
۲۰:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
اولأغلط كرده,دومأادعاهاش درست هم باشه بزرگترين افتخارهستش.سومأتابناك بايد4احتمال نوشته شده روترجمه ميكردكه متوجه بشيم اين ياروچي نوشته!
کریمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
واقعیت آن است که استفاده از همه ظرفیت های قانونی ان پی تی ، کشورها را به آستانه ای از دانش و امکانات سخت افزاری میرساند که حرکت بسوی مواد غنی شده بمب ، بسته به تصمیم آنهاست. البته بسته به حجم تاسیسات ممکن است مواد مزبور در چند هفته ( آلمان یا ژاپن ) یا چند ماه ممکن باشد.
ساخت چاشنی و جزییات فنی کلاهک ، امروز تکنولوژی دور از دسترسی برای کشورهای دارای صنعت فعال نیست.

بهر حال امروز بجز 9 کشور مسلح ، بیش از 20 کشور غیر مسلح به کلاهک دارای این توانایی اند. ژاپن ، آلمان ، کانادا ، آرژانتین ، برزیل ، آفریقای جنوبی ، هلند از این جمله اند.

رسیدن توان کشورها به این آستانه در چارچوب ان پی تی طبیعی بوده نافی قانون نیست. زورگویی آمریکا ، حیله صیهونیستها و ضعف عملکرد ما بالاخص ترکتازیهای بچه گانه احمدی نژاد ، این توانایی قانونی را تبدیل به تابو کرده است.
ماجد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۳
اگه ایران ازاین مرز گذشته باشه دیگه مذاکرات رو باید خیلی جدی بگیرند. در غیر اینصورت ( آبی که از جوی رفت دیگر بر نمیگردد )
در هر صورت به نفع غربیهاست که هرچه سریعتر مذاکره با ایران رو به همان نتیجه برد برد برسانند. و به فکر فریبکاری و دسیسه چینی نیاشند. ( البته در اینصورت هم نتیجه بازی 1 هیچ به نفع ایران خواهد شد )
مهدی
|
United Kingdom
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۸/۰۴
حالا دوستان خودشو ناراحت نکنن. بمب، نمی خوایم، ولی میخوایم قوی باشیم..