انارهای ترش رو خشک میکنن و اونا رو در بعضی غذاهای محلی استفاده میکنن. خیلی خوشمزست.
پاوه
||
۱۵:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
دانه اناری که دارن خشک می کنن معمولا ترش مزه هستن و یکسری غذاهای محلی هم هست که این دانه های نیمه خشک رو میریزن توش و خیلی ترش مزه و خوشمزه میشه . هرچند خوب خشک نمیشه فقط یه خورده آبش گرفته میشه و مازاد مصرفش رو هم می فروشن .
ناشناس
||
۱۵:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
بعد ازاینکه آب انار رو برای سس انار که تو منطقه بهش میگن رب انار گرفتن دانه های انار رو برای مصرف دم خشک میکنن.
ابوذر
|
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
4
53
پاسخ
پاوه را دوست دارم همچون مردمانش
ناشناس
|
|
۱۵:۳۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
4
42
پاسخ
وای من عاشق انارم
ناشناس
|
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۳۰
4
51
پاسخ
رب انار اونجا بی نظیره
علی
|
|
۱۰:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
0
0
پاسخ
عکسهای بسیار زیبایی بودند
حداقل خالق این عکسهای زیبا هم معرفی میکردین
خسته نباشی هموطن