در صورتی که این خبر درست باشه، کسی که این اطلاعات رو افشا کرده خاءنه و دیگه نباید در ایران مسءولیت مهمی بگیره چرا که این مذاکرات به این علت قرار بود محرمانه بمونه که جلوی سو استفاده تند رو ها گرفته شه. خیانتی که این شخص کرده، به هر دلیلی که باشه، اگه کوچکترین صدمه ای به روند مذاکرات بزنه و باعث ضرر ایران شه باید توبیخ شه. هیچ دلیلی نمی بینم چرا یه نفر باید مذاکرات محرمانه رو لو بده وقتی حتی اسمشم منتشر نمی شه که بگیم واسه معروفیت این کار و کرده. آیا برای افشای اطلاعات پول می دن؟
ناشناس
|
|
۲۲:۵۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
25
84
پاسخ
لابد بعد هم حمله نظامی می شود!
ناشناس
|
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
7
24
پاسخ
یه کم بیش از حد گازشو گرفتیماا
ناشناس
|
|
۲۳:۰۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
30
123
پاسخ
عجب آدم وطن فروشی بوده که افشا کرده...
مرگ بر صهیونیزم
|
|
۲۳:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
28
103
پاسخ
اگر فاسقی خبری آورد نباید آنرا انتشار داد!!!
بر اساس قرآن
هر خبریو که نباید گفت
ابوذر
|
|
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
17
73
پاسخ
کارعاقلانه از همون اول هم همین بود که تنش ایجاد نکنیم و به گفته رهبر ما قصد ساخت ساخت بمب اتمی نداریم
پس لزومی هم نداریم که شفاف سازی نکنیم
و الان تو ن شرایط فقط باید اعتماد طرفین دوباره به حالت عادی برگرده
نباید از سرکشی ها ترسی داشته باشیم
حامد
|
|
۲۳:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
13
49
پاسخ
باید مشخص شود که صداقت و امتیازهایی که طرف آمریکایی میده چقدره. امضای پروتکل الحاقی براساس گذشت زمان و با احتیاط باید صورت بگیره
حسین
|
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
11
47
پاسخ
انشالله که این کار به سر انجام خوبی و به نفع کشورمون تموم میشه ولی اینو هم بدونیم که بیگانگان هر چقدر از ما و کارهامون تعریف کنن باید در راهی که میریم تامل کنیم.
ناشناس
|
|
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
6
43
پاسخ
تابناک عزیز این بنظر جالب نمیاد که پیشنهاد تیم مذاکره کننده ایرانی از قول منابع خارجی نقل قول شود. یعنی ایشان با شما اینقدر بیگانه هستند؟چرا شما از قول وزارت امورخارجه ایران نقل قول نمیکنید؟