خداوند به او حق حیات دوباره بخشیده است. زنده شدن او تنها یک معجزه از سوی خداوند بوده است. بنابراین اجرای دوباره این حکم ایستادگی در برابر خواست خدا است. لطفا او را دوباره اعدام نکنید، اعدام نکنید.
ناشناس
|
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
391
49
پاسخ
پس بفرمایید این قاچاقچی که چندین هزار جوان را آلوده شیشه کرده مجددا زنده باشد تا بازهم خانواده های بیشتری را بدبخت کند.
در قرآن فقط درمورد سنگسار گفته شده
ناشناس
|
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
28
143
پاسخ
خدا پدر شما رو بیامرزه. من 100% با شما موافقم
Farhad
|
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
19
167
پاسخ
و شاید این فرصت دیگری است که خداوند به ایشان داده که جبران کارهای گذشته را انجام بدهد ،
ناشناس
|
|
۱۳:۳۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
352
52
پاسخ
قاچاقچی حتی اگر صد بار هم اعدام بشود و نمیرد باز باید اعدام بشود. اعدام نکردن او یعنی نابود کردن مردم.
ناشناس
|
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
23
199
پاسخ
انشاا... که حکم دوباره اجرا نشود
مسعودانتظاری ملکی
|
|
۱۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
15
178
پاسخ
بله اوتنبیه شده است ونباید اعدام شود بلکه باید به او فرصت توبه داده شود.
ایران سر فراز
|
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
17
158
پاسخ
وقتی خدا خواسته به دلایلی که برای ما بندگان گنه کارش پوشیدست پس خواهشن به خاطر خدا دوباره این کارو نکنییییییییییید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
17
140
پاسخ
باید یکبار دیگه بهش فرصت زندگی بدن شاید خواست خدا این بوده.این اتفاق خیلی اتفاق نادر بوده
reza
|
|
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۲۵
13
147
پاسخ
من هم با اين نظر كاملا موافق هستم و فكر ميكنم اين مرد تمام زجر و سختي مرگ را يك بار تحمل كرده و در واقع يك بار به طور كامل طعم مرگ رو چشيده و حالا خدا با حكمت خودش كه بر ما پوشيده است به اون زندگي دوباره داده پس اجرا دوباره حكم بسيار بي معني و ناراحت كننده است و ممكن باعث جريحه دار شدن احساسات عمومي در جامعه بشه بخصوص اين كه من خبر دار هستم كه اين مرد دو دختر داره كه بعد از اين اتفاقات خيلي خوشحال هستند پس همه بايد كمك كنيم تا باز به زندگي بر گرده.