به این ترتیب در پایان این دور توافق، غرب به صد در صد خواسته هایش میرسد که همان توقف غنی سازی بیست درصد است لیکن ایران تنها به حدود ده درصد خواسته اش خواهد رسید. عجب معامله عادلانه ای!
نکته گو
|
|
۰۰:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
44
137
پاسخ
حتما انتظارشون در مرحله بعد برای برداشتن تحریمها به رسمیت شناختن اسرائیل و دست کشیده از انقلاب است؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
مهدی
|
|
۰۰:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
13
61
پاسخ
در مذاکرات خود غربی ها را متوجه این زیاده های خواهی خواهند کرد.
؟؟؟؟؟ تحریم مهم نیست جمله رو بچسب!
:دی
Hamed
|
|
۰۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
12
34
پاسخ
به این میگن پروپاگاند!!
حرف حق
|
|
۰۰:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
21
74
پاسخ
تنها ارزشی که لغو این دو مورد می تونه داشته باشه ، اینه که ما دیگه بیشتر از 20 درصد غنی نکنیم . ولی واقعا ارزشش رو نداره که به خاطر این دو مورد ، هم 20 درصد رو لغو کنیم هم سوختمون رو تحویل بدیم . در عمل ، بدون لغو تحریم بانک مرکزی ، لغو سایر تحریم ها بی معناست . حتی اگر تحریم نفت هم برداشته شود ، با تحریم و مجازاتی که برای معامله کنندگان با ایران هست ، در واقع هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد .
برد - برد آنجاست که ایران غنی سازی را تا سطح 5 درصد کاهش دهد و اروپا در قبال این حرکت تحریم بانک ها و بانک مرکزی را تا معاملات زیر سقف مشخص مثلا 200 میلیارد دلار در یک دوره سه ماهه لغو کند و منتظر قدم های بعدی ایران باشد .
برای مراحل بعد می توان در صورت تداوم تفاهم طرفین و عمل به تعهدات ، سقف معامالات از طرف اروپایی افزایش یافته و در قبال آن ایران ذخیره ی سوخت هسته ای خود را تحویل کشور ثالث دهد .
با این روند می توان جوری برنامه ریزی کرد که مثلا طی 12 ماه ، هم اعتماد سازی کامل طرفین صورت گیرد ، هم هر دو طرف به مقداری از خواسته های خود برسند . بعد از آن اگر همجنان تفاهم وجود داشت ، می توانند به لغو کامل تحریم ها و همچنین لغو کامل فعالیت های هسته ای فکر کنند.
اروپا باید به دولت مردان ما امتیازاتی بدهد که مردم آنرا در زندگی خود حس کنند در غیر این صورت هیچ تفاهمی بین ایران و اروپا صورت نخواهد گرفت .
کیوان
|
|
۰۰:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
36
116
پاسخ
اگه قرار باشه از اعتدال گرایی ما سوء استفاده بشه, باید با یک چرخش سیاسی مواضع تندتر از جلیلی اتخاذ کرد با این تفاوت که اینبار دولت پشتوانه مردمی دارد. آمریکایی ها فراموش کرده اند که با توجه به جوٌ کنونی و مقبولیت آقای روحانی در بین ایرانیان اینبار آنها بیشتر به راه حل های دیپلماتیک نیاز دارند. ما که آب از سرمون گذشته !
محمودی
|
|
۰۱:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
107
148
پاسخ
اون وقتی که گفتن اگه غنی سازی 20 درصدی راه اندازی کنید حالتونو میگیریم باید به عواقبش فکر میکردیم . حالا تحویل بگیرید . حالا تمام سرمایه گذاری که کردید و بخاطرش از آسایش مردم مایه گذاشتینو تعطیل کنید تا یاد بگیرید که در جهان باید با بقیه کشورها تعامل کرد نه دشمنی . اینم تاوان مرگ بر این و مرگ بر آن گفتن .
مرتضی
|
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۹
15
111
پاسخ
مواظب باشیدسرکارنریم چراکه اولانویسنده فلفلش راخیلی تندکرده دومآ نزدیک شدن اختلافات دوطرف اختلاف همیشه ودرهمه جا زمان بره سومآبعضیها درهردوطرف خیلی آرزودارندیک جنگی راه بیفته وآتش بیارمعرکه بشند.پس مابایدباوحدت وحفظ آرامش درجامعه وبا حوصله باخونسردی وهوشیاری وزیرکی وباتوکل به خدابریم جلوتاانشاالله به خواسته های خودمون برسیم