ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
بابا یکی تکلیف این خدمت سربازی رو روشن کنه. بی ربط بود نه؟
ناشناس
|
-
|
۱۷:۲۲ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
رقابت نزدیکی خواهد بود . امیدوارم همه شرکت کنند تا شرایط بهتری را برای کشور در آینده داشته باشیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۱ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
چندان فرقي نميكند ،خاتمي باشد ميگويند ميخواهد كار كند نميگذارند! احمدي نژاد باشد ميگويند بلد نيست! تا زمانيكه در ايران به جز رييس جمهور ديگران نيز تصميم گيرنده اصلي هستند وضعيت همين طور است. فقط خاتمي يك خوبي كه داشت يكم وجهه بين المللي ايران را بهتر كرده بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
با سلام،
من طرفدار کاندیدای خاصی نیستم.فقط روی صحبتم با طرفداران آقای احمدی نژاد می باشد و حرفهایی که ایشان قبل و بعد از انتخابات زدند و نتیجه آنها را با هم مرور می کنیم.امیدوارم برای یک بار هم شده سایت تابناک نظرات بنده را منعکس نماید.
1- من پول نفت را سر سفره شما می آورم. نتیجه تورم حداقل 25 درصدی به قول خود دولت و در واقع خیلی بیشتر
2- کمک به جوانان در امر کار و ازدواج .نتیجه چند برابر شدن قیمت مسکن (حتی با کاهش چند درصدی آن در ماههای اخیر) که به استناد روزنامه ها در 40 سال اخیر بی سابقه بوده است.
3- کاهش وابستگی بودجه مملکت به نفت نتیجه آن ورود بیشتر کالاهی خارجی و کاهش صادرات کالاهای غیر نفتی و وابستگی بیشتر به نفت
4- از بین بردن مافیای نفت نتیجه کاملا" مشخص می باشد.
5 - کاهش فاصله بین ثروتمندان و فقرا نتیجه افزایش این گپ و ظهور مافیای جدیدی که از رانتهای دولتی استفاده می نمایند.
6- در سیاست خارجی : نمی گذارند آقای اوباما رئیس جمهور آمریکا شود
نتیجه : آقای باراک اباما چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا می شود.
7-انتخاب وزیر کشور با مدرک جعلی که شاید تا به حال در تاریخ ایران سابقه نداشته و همچنین بعضی از مقامات در مدارک آنها شک و شبه می باشد.
8- انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی که یکی از اجزای اصلی در مدیریت و برنامه ریزی کشور می باشد ....
بدون هیچ تعصبی آیا رای دادن دوباره به چنین رئيس جمهوری با شرع، عقل و یا هر چیزی که شما بهش ایمان دارید تناسب دارد.
امیدوارم منعکس شود.حداقل شما تابناکیها نشان بدهید اینقده محتاط نیستید و حداقل آزادی در کشور وجود دارد. منتظر نظرات سایر عزیزان هستم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۷ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
با سلام؛ كارنامه چهار سال اول رياست جمهوري آقاي خاتمي خيلي بهتر از چهار سال دومش بود اگر ايشان بتوانند با استفاده از تجارب 8 سال رياست جمهوري پيشين خود و برطرف نمودن نقاط ضعف و بهبود و تقويت نقاط قوت كارنامه اش و صدالبته توجه بسيار دقيق تر و علمي تر به اقتصاد؛ خواهد توانست موفقترين رييس جمهور كشورمان باشد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۵۹ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
آب زنید راه را هین که نگار می رسد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
جای شکرگزاری است و امیدواریم همه ظرفیت تحمل همدیگررا داشته باشند.تا ثابت کنیم حقیقتا به ارمانهای امام پایبند هستیم.
ناشناس
|
-
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
خيلي خوشحال شديم . بايد ايندفعه ركورد راي آوردن را بشكنيم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۶ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
بنام خدا و برای رضای خدا
خبر بسیار بدی بود.
زیرا خوف آن دارم که دوباره حرمت محرم و صفر نادیده گرفته شود.می ترسم دوباره تسامح وتساهل تفکر سکولار و اباحیگری را در مملکت امام زمان رواج دهد. اضطراب آن دارم که دوباره ارعاب و تهدید و تطمیع غربیها ،همراه با لبخند ساده لوحانه مدیران ارشد نظام، جوانان دانشمند ومجاهد این کشور را از تحقیق و پیشرفت باز دارد وچندین سال دیگر کشور گرفتار بازی قدرتهای استعمارگر در آژانس کذا و شورای نا امنی و...نماید.
البته نگرانیهای من و امثال من بی مورد است زیرا اولاً خداوند حافظ دین و انقلاب وخون شهدا خواهد بود ،کما اینکه در آن شرایط چنان کرد وآنها را مخذول ومطرود نمود. ثانیاً مردم فهیم و انقلابی ایران تاریخ پر فراز و نشیبی را تجربه کرده و دیگر فریب شعارهای توخالی و سخنان اتو کشیده را نخواهد خورد و آنگونه که شایسته اوست انتخاب خواهد کرد.
آقای خاتمی : پیشنهاد میکنم، یک بار با تعقل عمیق وتدبیر وسیع بررسی ودر این تصمیم تجدیدنظر نمایید ریرا قطعاً از دست و قلم مردم ایران دیگر رأی نخواهید آورد. خداوند عاقبت همه ما را ختم به خیر نماید.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۸۷/۱۱/۱۳
خواهشمند است تمام نظرات مخالف را درج نماييد.
خاتمي اگر توان آنرا را داشت در اين هشت سال انجام مي داد ما در زمينه اقتصاد در دوران خاتمي افتضاح بوديم و در عرصه رفاه بدتر.
خاتمي مرد روزهاي سخت نيست. اگر خاتمي با همين نيروهاي اصلاح طلب (قدرت طلب) باشد مطمئن باشيد مردم به ايشان راي نمي دهند . به نظرم ميرحسين بهترين ها در زمان فعلي است.
چرا مي خواهيم مردم و كشور را در چالش و درگيري هاي بيفايده سياسي ببريم و در اين ميان برخي به راحتي سرمايه مملكت را به تاراج ببرند.
ايشان ( خاتمي) انسان شريفي است ولي در اين برهه گزينه مناسبي براي ايران اسلامي نمي باشند.
نظرات بیشتر