دوستان آقای ظریف مذاکره کننده خارجی ماست ، ما جبهه محمتری داخل ایران داریم که رییس جمهور باید خیلی حواسش به اونم باشه.
آقای ظریف نشون داده که یکی از بهترین گزینه ها و حتی بهترین نفر برای مذاکرات و روابط خارجه ماست و من به شخصه واقعا از انتخاب شایسته ایشون خوشحالم.
اما سوال مهم :
روابط داخلیمون رو چطور باید همراستا کرد؟
آقای ظریف بسیار منطقی صحبت کردند. ایشان به نکته خوبی اشاره کردند. میگفتند که نباید طوری رفتار کنیم که منجر به مظلوم نمایی بیشتر صهیونیست ها بشود. دقیقا کاری که اقای احمدی نژاد انجام داد همین بود ایشان هر بار که به سازمان ملل رفتند مصاحبه کردند و گفتند که اسرائیل را ما نابود می کنیم و .... که باعث مظلوم نمایی امثال نتانیاهو شد و به دنیا با استفاده از رسانه های خود گفتند که ایران میخواهد ما را از بین ببرد.
امار اقتصادی کل کشور ما در شش ماه اول امسال
برنج .گندم ،کنجاله سویا، بیشترین واردات
و درزمینه صادرات بعد خام فروشی منابع طبیعی میشه قالی و پسته و...
کل تجارت ما اندازه سه تا شرکت امریکا هستش
بودجه یک سال امریکا از بودجه پنجاه سال ما بیشتره
بعد در چهار سال گذشته بجای دیپلماسی برای پیشبرد اهدافمان راه افراطی تقابل جویانه رو انتخاب کردیم
ونتیجه اون الان مشکلات ما شده قیمت سرسام اور پراید.سیب زمینی و گرانیه مواد غذایی و نداشتن دارو و...
ایا این مشکلات زیبنده ملت بزرگ ایران است؟ ایا کشوری که مدعی تاثیر در دنیا است باید مشکلاتش اینها باشد؟؟
این مشکلات ناشی از عدم پیشرفت کلی از سال های دولت نهم و دهم هستش که ما نه تنها پیشرفت نکردیم بلکه دستاوردهای بزرگان انقلاب در گذشته هم از دست دادیدم
اما امروز به لطف انتخاب هوشمندانه ملت ایران ما میخواهیم راه تعامل با دنیا رو پیش بگیریم نه تقابل
اما ظاهرا بعضی ها از گذشته درس نگرفته اند
عزیزان ما تا ابد نمیتوانیم برنامه هسته ایمان را با اتهام زنی انها ادامه بدهیم و در مقابل گزینه جنگ انها بگوییم شما بلوف میزنید
ما میدانیم انها ستمگر و ناحق هستن و ما میدانیم انها دشمنان ما هستن که نمیتوانند پیشرفت مارو ببینند
اما ما برای اثبات حقانیت خودمان باید راه تعامل انتخاب کنیم
دیگه ما فرصت اشتباه نداریم
به امید سرافرازی میهن ،اسلام ایران، رهبری، و حفظ ارش های انقلابمان توام با پیشرفت مادی و معنوی
به نظر من دكتر ظريف ميتواند يك پيشنهاد به طرف آمريكايي بدهد: از سال 1332 تا كنون آمريكا به ايران خسارتهايي را وارد نموده كه براي حسن نيت خود لازم است تمامي خسارت گذشته را جبران كند. اين حق ايرانيها است كه خسارات متحمل شده را اخذ نمايند.
البته به قول رهبر انقلاب اعتمادي به آمريكا نداريم ولي حداقل جهان ميفهمد كه آمريكا خسارتهاي زيادي وارد نموده و ميخواهد مجاني و بدون پرداخت خسارت رابطه برقرار كند، آن هم رابطهاي كه نوعي فريب و تحقير در عقبه آن مستتر است. ما همواره ميبايست طلبكار بودن خودمان از آمريكا را به رخ آمريكا و غرب بكشيم تا شايد اثر كند و حداقل بخشي از خسارتها را به ما بدهند.
براي آقاي ظريف آرزوي پيروزي دارم.
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
پرداخت خسارت پيش كش.دست از كينه ورزي بردارن و از موضع بالا با ايران برخورد نكنن خودش كلي دستاورده
یک فردی میگفت ایرانیها میدانند چه نمیخواهند اما نمیدانند چه میخواهند. تا زمانی که ما تکلیفمان را با خواسته هایمان مشخص نکنیم نمیتوانیم موضع واحدی در صحنه بین المللی داشته باشیم
بسیار ممنونم از اینکه اقای وزیر بنا به احترام مردمی که به این تیم رای دادن و همیشه حمایت میکنن،به مردم اینطور واضح و شفاف توضیح میدن و مسیری که در پیش هست رو هم نشون میدن. ولی آیا بهتر نیست سایر وزرا هم از این روش عملکرد ایده بگیرن و بگن که چه کار کردن و برنامه هاشون رو شروع کردن یا نه. مشخصاً منظورم وزیر تعاون و کشاوزی که انگار خیلی بیتحرک هستن....(من در زمینه شرکت تعاونی کشاورزی فعالیت دارم و برای همین این دو تغییراتش برام ملموس تره ولی انگار خبری نیست)
هم اکنون اعلام شد به علت تقویت روابط سیاسی بهتر بین امریکا و ایران و تقویت ریال مردم امریکا دم صرافیا صف کشیدن برای خرید ریال و پلیس 991 اعلام کرده با اخلالگران بازار ارز برخورد میکنه و در همین راستا شخصی به نام دیوید جرج بسم الله بازداشت شده امریکا قیمت ریال را واقعی نخوانده و در همین راستا در مصاحبه ای برنانکه اعلام کرد کف ریال ایران 20 دلار هست و هر ریال از 20 دلار کمتر نخواهد امد!!!
شعار مرگ بر آمریکا دراعتراض به اظهارات اوباما درنماز جمعه تهران.
وزیر خارجه ترکیه: لغو تحریمهای آمریکا علیه ایران به نفع ترکیه است.
معاون وزیر خارجه آمریکا: تحریم های اصلی علیه ایران تا رفع تمام نگرانیهای آمریکا برداشته نمیشود.
شب گذشته جلسه سران دولت آمریكا و اعضاء كنگره كه همزمان با سومین روز تعطیلی بخشی از دولت آمریكا و برای بیرون آمدن از این بن بست تشكیل شده بود، بدون نتیجه به پایان رسید.
رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران ضمن تاکید بر این که در حال حاضر کسی نباید نسبت به نرخ ارز در بازار اظهارنظری کند، گفت: یکی از منابع تامین کسری بودجه دولت ارز گرانتر است چون می تواند با ارز گران منابع ریالی بیشتری به دست آورد.
مجیدرضا حریری، رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد واکنش دولت در راستای کاهش نرخ ارز و تلاش آن برای ثبات نرخ ارز در رقمی بالای 3000 تومان اظهار کرد: یکی از منابع تامین کسری بودجه دولتها میتواند ارز گران باشد.
حریری با اشاره به اینکه همه ما باید تلاش کنیم که بازار آرام شود، بیان کرد: در حال حاضر به هیچ عنوان مصلحت نیست که کسی درباره نرخ ارز اظهارنظر کند و بهتر است به جای اعلام نرخ ارز سیاستهایی اتخاذ شود که در جهت ثبات در بازار باشد.
اگر ما با کشورهای بزرگی مثل آمریکا و کانادا و انگلیس و ... قطع رابطه کنیم. فقط و فقط کشورمان ایران را منزوی کرده ایم. و این هم مد نظر بدخواهان ایران هست که به هدفشان می رسند.
کاش مقام معظم رهبری یک کم بحث را باز می کردند و می فرمودند که کجای کار تیم در نیویورک مشکل داشت و باز کردن بحث و روشن شدن مطلب برای مردم خوب بود .و همچنین آرزوی موفقیت برای دولت جدید را دارم.
آقای ظریف نشون داده که یکی از بهترین گزینه ها و حتی بهترین نفر برای مذاکرات و روابط خارجه ماست و من به شخصه واقعا از انتخاب شایسته ایشون خوشحالم.
اما سوال مهم :
روابط داخلیمون رو چطور باید همراستا کرد؟